Призоваваме всички хора, които искат България да бъде свободна, независима,

...
Призоваваме всички хора, които искат България да бъде свободна, независима,
Коментари Харесай

Възраждане: България е държава със славно минало, която може да има и славно бъдеще, но само ако повярваме в това

Призоваваме всички хора, които желаят България да бъде свободна, самостоятелна, обединена и благоденстваща държава; всички тези, които желаят сами да вземат решение своите бъднини и ние българите да сме тези, които дефинират бъдещето на България – да ни гласоподават доверие. Българите сме популярен народ и заслужаваме велико бъдеще.

 

 Трябва да  повярваме, че точно от нас зависи ориста на България, на инат на цялата агитация, която към този момент 30 години ни изяснява, че от нас не зависи нищо. Повярвайте в себе си и в България, повярвайте, че не сме дребна страна, а даже в противен случай – ние постоянно сме били огромна страна.  България е страна със славно минало, която може да има и славно бъдеще, само че единствено в случай че повярваме в това. Повярвайте в България, с цел да живее България!

 

В навечерието на изборите на 4-ти април се организира среща сред доктор Костадин Костадинов, ръководител на Възраждане и лидер на листата на претендентите за народни представители на Възраждане в 3 МИР Варненски и 25 МИР София, с представители на   Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ), в границите на която са разговаряха за изборите.

 

„ Преди няколко дни, двама от наблюдаващите на ОССЕ ни потърсиха и организирахме диалог в Търговище. Те споделят, че виждат доста съществени нарушавания в изборния развой, че се следи засилена акция по пазаруване на гласове и ни питаха ние каква информация имаме. От своя страна, всичко което от Възраждане имаме като информация, сме го споделили. Питаха ни и дали сме се обръщали към полицията. Разбира се,  казахме им, че сме се обръщали, само че те не са реагирали, евентуално това значи, че полицията сега пази купувачите на гласове, защото те работят за партиите от ръководещото болшинство.

И тъкмо заради тази причина считаме, че е редно да има огромен брой покровители на изборите. 

Обръщам се към всеки един човек, който има опция и време да го направи: Моля Ви, присъединете се в изборния ден като покровители. Не единствено към Възраждане, само че и към другите политически партии, с цел да подсигуряваме честността на вота "., сподели доктор Костадин Костадинов.

 

В последна сметка, ние ще отидем и ще гласуваме, само че би трябвало да сме сигурни, че този избор няма да бъде изопачен. Много е значимо да излезем и да гласуваме в неделя, тъй като всеки, който не гласоподава,  на процедура гласоподава за ръководещите и това е доста, доста значимо да се разбере. Голям мит е, че когато излезеш да гласуваш за някоя партия, а тя пък не влезе в Парламента, гласът ти се преразпределя.

Преразпределят се  гласовете само и единствено на негласуващите, и то постоянно в интерес на най-голямата партия. Така че, който реши да си остане у дома и да не гласоподава – той действително поддържа ГЕРБ,  Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация и други политически субекти, които са потвърдили, че са нездравословни за бъдещето на България.

 

На 4-ти април 2021 година ние българите ще избираме сред съсипия и Възраждане.

Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР