Призоваваме всички евроатлантически сили да се включат в съставянето на

...
Призоваваме всички евроатлантически сили да се включат в съставянето на
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Призоваваме всички евроатлантически сили да се включат в съставянето на мнозинство и правителство

Призоваваме всички евроатлантически сили да се включат в съставянето на болшинство и държавно управление. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Движение за права и свободи чуха какво ни споделят хората и можем да обобщим това, което ни споделиха всички хора, съобщи Йордан Цонев. „ Двете неща са, че сред политиците и дневния ред на обществото е изкопана бездна, че дневният на обществото не е дневният ред на политиците. И второто нещо – гласоподавателите не желаят нови предварителни парламентарни избора. Искат непоклатимост, сформиране на държавно управление и решение на техните проблеми – проблемите на повишение на приходите, на работните места, на икономическия напредък, проблемите на сигурността на страната, на обитаемоте места и на всеки български жител “.

Решаването на рецесията минава през сформиране на устойчиво болшинство, устойчиво държавно управление с небосвод от 4 година, безапелационен е Цонев.

Най-важното е, че българите в огромната си част удостоверяват евроатлантическия избор на България, съобщи още Цонев.

„ Нашите жители са мощно разтревожени за сигурността на страната в този раздорен свят. Членството ни в НАТО дава опция да осигурим сигурността на българските жители и на страната “.

Движение за права и свободи ще взе участие интензивно във вземането на решенията на Европейски Съюз и да участваме интензивно и поддържаме и изпълняваме решенията на най-големия боен съюз – НАТО, добави Цонев. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР