Призоваваме да се спрат опитите за демонизиране, нищо, че вече

...
Призоваваме да се спрат опитите за демонизиране, нищо, че вече
Коментари Харесай

ГЕРБ зове Ивайло Иванов да не се демонизира

Призоваваме да се спрат опитите за демонизиране, нищо, че към този момент сме в предизборна акция. Нека всеки се опита да завоюва изборите почтено, като покаже какво е постигнал и какво може да направи.

Това се споделя в позиция на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет, разпратена до медиите.

Ето какво написа още в декларацията на общинарите:

Нека да е ясно - ние от ГЕРБ- Съюз на демократичните сили осъждаме полицейското принуждение, намираме за неприемливо това, което видяхме на записите под колоните на Министерски съвет.

Подобни прояви нямат място в едно цивилизовано общество. Те би трябвало да бъдат преследвани с цялата суровост на закона от способените за това органи.

В същото време не одобряваме опитите противозаконните дейности на няколко служителя на реда, да се приписват на политическия конкурент, в този случай ГЕРБ.

Да напомним, че случилото се беше предмет на инспекции и инспекции на инспекциите, има правосъдни процедури и формирани каузи, имаше даже парламентарна комисия, има наложени санкции, имаше и задоволително време тези санкции да бъдат сменени с по-строги, в случай че служебното държавно управление, което ръководи към този момент 6 месеца реши.

След политическото му уволняване, нито проверяващите органи, нито даже парламентарната комисия имаха претенциите да търсят отговорност или някаква съпричастност на Ивайло Иванов към насилието на униформени към арестувани.

Демократичното право на всеки да стачкува не просто се зачита от кмета на София, а под нейното управление се поставят големи старания от Столична община, с цел да бъдат обезпечени най-адекватните благоприятни условия за практикуване на това право.

Без значение кой стачкува, против кого или какви провокации пред естественото действие на града поражда това. Неадекватно политическо обвиняване е, че тя не зачита разпоредбите, законите и правата на жителите.

Общинските съветници от ГЕРБ-СДС и кметът Фандъкова имаме за цел да подредим града. Това се случва посредством основаването на качествена нормативна уредба, с рационализиране на системите за надзор в общината, общинските предприятия и общинските сдружения и не на последно място съблюдаване на разпоредбите в града ни.

Столичният инспекторат има голяма роля в този развой и не е учудващо, че за негов шеф е потърсен човек със сериозен административен опит и знания в областта на реда и сигурността.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР