Призовавам всички да се обединим за Франция, каза в първата

...
Призовавам всички да се обединим за Франция, каза в първата
Коментари Харесай

Макрон след победата на първи тур: Призовавам всички да се обединим за Франция

" Призовавам всички да се обединим за Франция ", сподели в първата си тирада след успеха на първия тур на президентските избори във Франция Еманюел Макрон.

Нашата народна власт е богата поради всички, които пазят своите визии, акцентира той. Макрон благодари на Ан Идалго, кандидатката на социалистическата партия, на Валери Пекрес, кандидатката на обичайна десница, на Яник Жадо и Фабиен Русел, че го поддържаха за втория тур.

" Някои ще ни поддържат на балотажа, с цел да блокират крайната десница ", сподели Макрон и уточни Жан-Люк Меланшон, който събра като представител на крайната левица малко над 20% от гласовете.

" В този съдбоносен миг нищо не би трябвало да е като до момента. Трябва да се обединим в услуга на нашата нация ", сподели Макрон. И добави: " Тези, които си въздържаха или гласоподаваха за крайните стратегии, ще ви убедя, че нашият план е доста по-добър от този на крайната десница. "

Макрон опреди като приоритет основаването на самостоятелна и мощна Франция в областта на науката, развиването, военната сигурност, земеделието, екологията и културата. И акцентира, че вижда постигането на тези цели в една Франция, която се вписва в Европа, а не във Франция отвън Европа.

Очаквайте повече детайлности от специфичните ни пратеници Даниел Чипев и Станислав Златев в утринния блок " Денят стартира ", както и на уеб страницата ни bntnews.bg!

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР