Призовавам Търговския регистър да изиска да бъде вписан Михаил Касабов

...
Призовавам Търговския регистър да изиска да бъде вписан Михаил Касабов
Коментари Харесай

Бербатов: Призовавам ТР да изиска Касабов да бъде вписан като представляващ БФС

" Призовавам Търговския указател да изиска да бъде вписан Михаил Касабов като представляващ БФС до провеждането на конгреса, тъй като това сега не се случва, а оставката подадена от Борислав Михайлов, гласоподаване е от Изпълкома, определен е Михаил Касабов като краткотрайно изпълняващ длъжността президент и той би трябвало да бъде вписан наложително ". Това съобщи Димитър Бербатов в Благоевград, откакто през днешния ден откри спортна зала в родното си учебно заведение.


Спортното оборудване носи името на Бербатов, а след церемонията той разяснява обстановката към БФС. " Както беше предният път при предната оставка, когато той беше вписан безусловно в идентична обстановка. Сега за какво не се случва? Това са въпроси, които би трябвало да се зададат и към ръководителите, само че всички знаем за какво не се случва. Защото желаят да си останат, да държат там нещата и да не ги пускат, не дай си Боже, на конгрес да го апелират, което значи, че Борислав Михайлов си остава на поста и по този начин се забатачват още повече нещата ".

" Едно е значимо, ние нямаме отричане, просто тези хора не желаят, които сега ръководят, виждайки, че времето им наближава, властта и свободата, която са имали през тези години, не желаят да я пускат, не желаят да я дават. Плюс обстоятелството, че не желаят да си признаят това, което е общоизвестно на всички, до какво равнище стигна българският футбол и след толкоз доста години на автокрация, един човек да ръководи и да подрежда всичко, стигнахме до това състояние. Сега към този момент като се дава верния образец и всички сме уверени около събитията, които се случиха предходната година, за какви хора става въпрос. Аз и моят екип се опитваме да покажем и да кажем кое е нещото, което би трябвало да се случи, а то е Михаил Касабов да бъде вписан, той самият има право да отиде и да се впише. ТР би трябвало да ги призове да го създадат ", добави Бербатов.

" Лошото е, че поради редица ходове, маневри, тарикатлъци, схемаджийство, по тази причина в този момент сме стигнали до тази обстановка, в което искайки всички истина и нещата да се случват по верния метод, човек, виждайки, че тези хора не реагират на положителните думи, тогава ти си заставен, който и да е, дали Георги Градев, дали аз, да приканва прокуратура, съдилища, да се намесва. Защото положителните думи нищо не вършат, трябват дейности и от там идват тези реакции, с цел да може веднъж вечно да се завърши това и да стартира да се гради ", сподели още той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР