Призовавам членовете на НФСБ, ВМРО и АТАКА масово да се

...
Призовавам членовете на НФСБ, ВМРО и АТАКА масово да се
Коментари Харесай

Велизар Енчев призова НФСБ, ВМРО и АТАКА масово да се включат в протестите срещу кабината на Борисов

Призовавам членовете на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА всеобщо да се включат в митингите против държавното управление „ Борисов 3 “ до неговата оставка. Това написа в Призив журналистът Велизар Енчев в качестното си на Председател на „ Българската пролет “. В нея се споделя:
П Р И З И В

към ЧЛЕНОВЕТЕ и СИМПАТИЗАНТИТЕ на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА

След изключителните парламентарни избори на 26 март 2017 година и влизането на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА в кабинета „ Борисов 3 “, тези три обединения, самонарекли се Обединени патриоти, излъгаха гласоподавателите си, подвеждайки ги с обещанието, че няма да се коалират с партии на олигархията.

Лидерите на тези три партии гръмко обещаваха, че ще създадат минималната пенсия 300 лв., ще вкарат наложителна военна работа и ще изпратят служител на реда във всяко населено място. Нищо от това не бе изпълнено! При това министрите на стопанската система и екологията, които са от квотата на тези партии, защитаваха и не престават да пазят политики и да изповядват полезности, изцяло непознати на техните гласоподаватели.
Три години след ръководството на обединението „ ГЕРБ-ОП “, водачите на Оперативна програма се откроиха като най-антисоциалните политици, намерено заели страната на едрия капитал. Забравяйки, че за Оперативна програма са дали своят вот най-вече бедните и ощетените от престъпния преход, съградили модерна България, а през днешния ден тънещи в бедност и мизерия, НФСБ настояваше да отпадне добавката „ Клас прослужено време “.

Без да държат сметка за трагичното положение на българските инвалиди, Оперативна програма предлагаха проверка на работата на ТЕЛК и орязване на паричните добавки за неработоспособност по антихуманна скица, жестоко погазваща човешките права. Това не е инцидентно, тъй като в 43-то Народно заседание НФСБ бе ослепителен бранител на порочната промяна в опазването на здравето, обявявайки здравния министър Москов за най-хубавия министър в кабинета „ Борисов 2 “.

Да не забравяме, че Валери Симеонов бе отхвърлен от вицепремиерския пост, откакто насочи неприемливи квалификации към майките с деца с увреждания.
В разгара на абсурда към морския сарай на Доган, НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА резервираха странна отдалеченост, което е изцяло обяснимо. В Народното събрание те влязоха в неофициална коалиция с Движението за права и свободи, което всъщност е третият съдружен сътрудник на властта.

Възмутително е, че нито един от тримата така наречен патриоти не осъди полицейското принуждение против протестиращите в София. Още по-срамно е, че вицепремиерът на силовите ведомства Каракачанов е виновен за тези брутални дейности против младежите на България.
Вече пети ден сме очевидци на националния яд против корумпираното държавно управление на Борисов. Отговорността за потъпкването на правото и окаяното положение на нацията се носи наедно с ГЕРБ от съдружните му сътрудници.

Оставайки правилен на достоверната стратегия на Патриотичния фронт /2014/, в която са заложени същинският национализъм и обществената взаимност, приканвам членовете на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА всеобщо да се включат в митингите против държавното управление „ Борисов 3 “ до неговата оставка.

Вие бяхте излъгани от своите водачи през 2014-а и 2017-а!
Не позволявайте да ви излъжат за трети път.
Излезте по улиците и площадите на България дружно със своя народ!

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ
Председател на „ Българската пролет “

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР