Призовавам българския премиер акад. Николай Денков и правителството да предприемат

...
Призовавам българския премиер акад. Николай Денков и правителството да предприемат
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Премиерът незабавно да направи необходимото да прибере невредими българските граждани

Призовавам българския министър председател акад. Николай Денков и държавното управление да подхващат неотложно нужните дейности за прибирането невредими на българските жители, блокирани на летището в Тел Авив, за които алармираха медиите. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Тези хора са изправени пред ужаса на тероризма, изплашени и безпомощни, без заслон, храна и вода, уточни той.

Основен и безвъзвратен дълг на всеки представител на властта е да се погрижи за здравето, живота и сигурността на българските жители в неволя, споделя още Пеевски.

Както по-рано " 24 часа " писа, близо 50 българи са блокирани на летището в Тел Авив. Не е ясно по кое време сънародниците ни ще могат да се завърнат у нас, защото полетите все още са анулирани поради спора сред Израел и палестинската военна формация " Хамас ".

По-рано през днешния ден бойците й изстреляха 2200 ракети по Израел, с което се сложи началото дневно на принуждение. Според израелски източници минимум 200 души са починали, а повече от 1100 са били ранени в Израел при огромното изненадващо нахлуване.

По данни на израелската войска въоръжени палестинци също по този начин са нахлули в Израел по суша, море и въздух. Тази вечер те към момента не престават да водят тежки сражения с израелски бойци.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР