“ призовава президента да прекрати кампанията си и да свика

...
“ призовава президента да прекрати кампанията си и да свика
Коментари Харесай

„Демократична България“: Президентът да свика КСНС за ковид кризата

„ “ приканва президента да приключи акцията си и да свика (КСНС) по отношение на, се споделя в публично мнение.

От обединяването считат, че дейностите на държавното управление са непредсказуеми.
 Христо Иванов: Демократична България е камък в обувките на ГЕРБ и Движение за права и свободи Христо Иванов: Демократична България е камък в обувките на ГЕРБ и Движение за права и свободи
Демократична България е камък в обувките на ГЕРБ и Движение за права и свободи, ние споделяме, че в идващото ръководство те няма да могат корупционно да източва...

„ Действията за преодоляване на коронавирус вълната се трансформират в политическа и институционална рецесия. Прилагат се ограничения без никаква предсказуемост, без социална поддръжка, без никаква осведомителна акция, без съответни ограничения за отплата за фамилиите и бизнеса “, споделя в мнението.

Според „ Демократична България “ на съвещанието на КСНС партиите би трябвало да се опитат да реализират единодушие по работещи ограничения за справяне с рецесията.

„ КСНС би трябвало да утвърди проект за ясни, предвидими и публично допустими ограничения за преодоляване на коронавирус вълната. Той е нужен, с цел да се построи политически консенсус и партиите да загърбят популистките залитания в предизборно време и всички дружно да реализираме работещи и публично допустими решения “, се споделя още в позицията на „ Демократична България “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР