Призова ги да не гласуват за “противника Камала ХарисКандидатът за

...
Призова ги да не гласуват за “противника Камала ХарисКандидатът за
Коментари Харесай

Тръмп с предупреждение към еврейските избиратели

Призова ги да не гласоподават за “противника ” Камала Харис
Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп съобщи, че в случай че изгуби на изборите на 5 ноември, част от виновността за това ще е на американските гласоподаватели с еврейски генезис, съобщи Ройтерс.

На срещата на върха на Израeло-американския съвет във Вашингтон Тръмп възнегодува против преднината, която кандидатката за президент на демократите Камала Харис има измежду американските евреи.

В случай на победа на Харис Израел най-вероятно няма да просъществува и две години, а евреите ще са отговорни частично за това, защото те имат навика да гласоподават за демократи, сподели Тръмп.

“Ако не печеля тези избори - еврейският народ в действителност ще има огромен принос, в случай че това се случи, тъй като в случай че 40%, не, 60% от хората гласоподават за съперника, Израел, според мен, ще престане да съществува до две години ”, сподели пред множеството Тръмп.

Той се базира на анкета, съгласно която 60% от американците с еврейски генезис са склонни да гласоподават за Харис.

Тръмп също по този начин изрази страдание от обстоятелството, че на президентските избори през 2016 година е спечелил по-малко от 30% от вота на американските евреи, като ситуацията беше сходно и на изборите през 2020 година, които той изгуби от демократа Джо Байдън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР