Признайте си, всяка една от нас е изричала на глас

...
Признайте си, всяка една от нас е изричала на глас
Коментари Харесай

Защо мъжете обичат да доставят удоволствие на жената с език

Признайте си, всяка една от нас е изричала на глас думите, че мъжете са егоисти. Все едно ние не сме. Всички си имаме своите моменти саможивост, само че в множеството случаи сме алтруистично настроени към обичания. Не знам за вас, само че до момента не ми се е случвало скотски сътрудник да отхвърля да ми достави приятност с орална обич. Колкото обичат да ги задоволяваме с уста, по този начин обичат и да ни връщат този приказно съкровен жест.

Удължава удоволствието
Частта с проникването е най-късата част от секса, а на господата постоянно им се желае да вземат участие в сексмаратон. Затова и оралната обич им дава опция да удължат малко търкалянето в чаршафите.

Снабдява с двоен оргазъм
Ако има конкуренция за оргазъм, то мъжете постоянно ще ни побеждават. Рядко се случва да не свършат, до момента в който при много дами вагиналната кулминационна точка от време на време е по-невиждана и от еднорог. Слава Богу, че сексът е екипен спорт и нашето доволство понякога зависи и от езика на любовника ни.

Благоговеят пред тялото ни
Представете си великодушната панорама на бюста ни, който виси като Дамоклев меч над главата на този, с който се споделяме. Сещайте се какво възприятие на протекция изпитва мъжът сред краката ни и уютно се усеща в подножието на женствения ни стомах и в мекотата на бедрата ни.

По-забавно е от масаж на стъпалата
Дори масажът на гърба или на стъпала да ни е едно от обичаните докосвания, господата сигурно избират по-интимното масажиране на тялото ни, тъй като обичат да ни гледат по какъв начин свършваме.

Фокусът е върху това, което е значимо
Любовниците имат склонността да пренебрегват клитора ни по време на секс, забързани да намерят Г-точката ни. Но няма какво да се лъжем – тази девойка е дребна и не всеки е осведомен с нейните GPS координати. Затова постоянно единственият оргазъм, който ни се пада, е клиторният. При оралния секс заплахата да не намериш тази изключително дащна на наслаждение част от вулвата, е оскъдна. Трябва в действителност да си пишман ухажор.

Засилва интимността
Нищо не е толкоз интимно, колкото оралният секс. А когато дамата допусне мъжа до най-сакралната си телесна част, то няма по какъв начин да не се почувстваме ужасяващо близки с другия – и на физическо, и на прочувствено равнище.

Трупа полова карма
Чували сме поговорката „ За да получиш, би трябвало да дадеш “. Това се отнася с цялостна мощ и за оралната обич. Не може да очакваш единствено единият да подарява езикова приятност, а другият да се прави на заплеснат във връщането на жеста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР