Признайте си, че сте абсолютно некадърен, и си подайте оставката,

...
Признайте си, че сте абсолютно некадърен, и си подайте оставката,
Коментари Харесай

Слави: Денков, признай че си абсолютно некадърен и си подай оставката! 


Признайте си, че сте безусловно несръчен, и си подайте оставката, написа водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов в пост във Фейсбук. Острите му думи бяха отправени към министър-председателя Денков, а мотивът – предпоследното място на българските възпитаници на интернационалния тест PISA.

Ето какво написа Слави Трифонов:

„ Организацията за икономическо сътрудничество и раз (Организацията за икономическо съдействие и развитие) прави интернационално оценяване PISA, с което прави оценка равнището на образованието на учениците от целия свят. В Европа, ние сме на предпоследно място, след нас са единствено Кипър. Такива са обстоятелствата. Това е подобен позор, толкоз е унизително. Вчера, вечерта, министър-председателят Денков излезе по Българска национална телевизия в 20:00 ч., като президента на Нова година, и изсипа такива хвалби във връзка с държавното управление, такива нереални измислици и нелепости, че напряко не можах да допускам, че ги приказва съществено тези неща. Каза, че били изпълнили 60% от програмата. Коя тъкмо стратегия? И какво тъкмо са изпълнили не стана ясно, само че той гордо заяви, че са го създали и че, изобщо, доста добре се оправят. А, учениците? PISA? На предпоследно място в Европа. Ти, Денков, каква заслуга имаш за това? Я, да забележим. От 2014 година до през днешния ден си бил три пъти министър на образованието, веднъж заместник-министър на образованието, а в този момент си министър-председател и си началник на министъра на образованието. Тоест, през тези 9 години си имал сериозна роля в образованието на учениците в България. Тоест, заслугата за това да сме на предпоследно място в това изследване е и твоя, учен Денков. Я, да бъда учтив. Вие, господин министър-председател, носите сериозна отговорност за грешките в просветителната система и вместо да се хвалите по малкия екран, би трябвало да си посипете главата с пепел, да си признаете, че сте безусловно несръчен и да си подадете оставката.

Ако живеехме в друго време, щях да ви съветвам да отидете в манастир, само че тъй като живеем в други времена, най-добре е да си подадете оставката и да се скриете. Защото резултатът от Вашите дейности, като споделям Вашите, имам поради Вас, Асен Василев и Кирил Петков, резултатите от Вашите дейности са единствено кавги, несръчност, подозрения за обири в големи размери, корупция, неистини, измислици, мечти и най-много позор. Явно позор, освен в България, само че и в Европа. Единственият излаз е да си подадете оставката! “

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР