Признаваме си - новината, че Азис е станал баща за

...
Признаваме си - новината, че Азис е станал баща за
Коментари Харесай

Пенисът на Азис - все по-голям! Певецът показа как се случват нещата там

Признаваме си - новината, че Азис е станал татко за повторно ни пристигна като гръм от ясно небе в най-хубавия смисъл на израза. Ако сте пропуснали - да, Азис просто пусна фотография с едно бебе и написа, че е станал още веднъж татко, този път на 44 година, а бебето е момче.

По-късно той отпразнува събитието с приятелките си Екатерина Евро и Ваня Щерева, само че в това време пусна много забавни сторита, нямащи нищо общо с бащинството. Като това да вземем за пример:

Виж още: Добро сърце: Алекс от " Ергенът " стана дама на бал! Ето кой е щастливецът

 https://www.instagram.com/azis_online_new/

Ако се абстрахираме от балканското в нас, което прочете марката на филъра по един много балкански метод, да, това е препаратът, с който Азис моделира пениса си. Трябва да признаем, че ни сграбчи на " неповторимо наподобява по-късно ". 

Поразровихме се и се оказа, че става въпрос за препарат на основата на хиалуроновата киселина, като пазарната цена на една ампула от него е 130 евро. Колко ампули попадат в мъжкото достолепие на Азис, не знаем.

Виж още: Секси студентка: Джулиана Гани се похвали с кадър от дипломирането си

Иначе Азис за следващ път се доверява на доктор Николай Георгиев, при който има над 10 интервенции, като включително влизат тези на ушите, веждите, корема, бицепсите, гърдите, седалището... и очевидно и пениса.  

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР