Признаваме си, че според нас Лиъм Пейн и Черил бяха

...
Признаваме си, че според нас Лиъм Пейн и Черил бяха
Коментари Харесай

От какво се страхува Черил

Признаваме си, че съгласно нас Лиъм Пейн и Черил бяха доста сладка двойка, макар възрастовата разлика от 10 години, която множеството хора акцентираха като минус.
 Лиъм Пейн и Черил се разделиха
Лиъм Пейн и Черил се разделиха

След съвсем две години взаимен живот

Двамата обаче не са дружно от повече от година. Още при оповестението на раздялата Лиъм и Черил споделиха, че най-важното нещо за тях е синът им Беър.

Източник на New Magazine твърди, че сега 36-годишната изпълнителка се опасява най-вече от това Лиъм да не вземе със себе си Беър в Съединени американски щати.
 Лиъм Пейн и Мая Хенри

Лиъм Пейн и Мая Хенри

Според уеб страницата, тези опасения на Черил се дължат на бързо разрастващата се връзка на Лиъм Пейн с 19-годишния модел Мая Хенри. Тя живее в Съединени американски щати и точно това тревожи изпълнителката, която се опасява, че Лиъм може да реши да се реалокира там и да вземе сина им със себе си.
 Лиъм Пейн, LP1,
Бисексуалността и Лиъм Пейн

Песента " Both Ways " се оказа проблематична

Честно казано, всичко това ни се коства много подмолно, тъй като в предаването This Morning Пейн сподели, че тази Коледа ще бъде с Беър и даже планува да сготви празнична вечеря. Е, не прецизира дали Черил ще бъде част от нея, само че се съмняваме, че би постъпил по сходен метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР