Признаваме си, че Спайдърмен е един от любимите ни супергерои,

...
Признаваме си, че Спайдърмен е един от любимите ни супергерои,
Коментари Харесай

Какви жертви се изискват, за да бъдеш Спайдърмен

Признаваме си, че Спайдърмен е един от обичаните ни супергерои, а в този момент, когато гледаме Том Холанд в костюма на Човека паяк, нещата наподобяват още по-добре.

 Marvel's Spider-Man PS4 Pro - новата подпора на Sony
Специално издание Sony PlayStation 4

Какво да чакаме от премиерата през септември

Сигурни сме, че съвсем всеки би желал най-малко за ден да може да облече костюма на Питър Паркър и да има силите му. Това направи и Том Холанд, само че като на кино, несъмнено, в " Първият отмъстител: Войната на героите ", когато трябваше да впечатли Тони Старк, в " Спайдърмен: Завръщане вкъщи " и в " Отмъстителите: Война до безкрайност ", където краят не ни хареса.

 Том Холанд
Том Холанд " без да желае " издаде заглавието на новия филм за Спайдърмен

Актьорът още веднъж не изневери на себе си

В момента текат фотосите на новия филм за Спайдърмен - Spider-Man: Far From Home , чието заглавие Том Холанд издаде преди известно време. Актьорът не пропусна да издаде и триковете, които прави, с цел да могат фотосите да вървят без проблем и закъснение.

Публикация, споделена от (@tomholland2013) на Юли 24, 2018 в 12:57 PDT

Това, което прави Холанд, е да се дехидратира. Да, знаем, че не е по никакъв начин потребно и не го предлагаме. Том Холанд споделя, че колкото и готин да е костюмът на Спайдърмен, с него доста мъчно се върви до тоалетна, което постанова и тази дехидратация.

 Ще забележим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен
Ще забележим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Но не в ролята на Човекът паяк

Актьорът пие по осем литра вода дневно в продължение на четири дни, а по-късно стопира. Според него на петия ден тялото му към този момент е изхвърлило всичката вода и няма нужда да върви до тоалетна.

Публикация, споделена от (@tomholland2013) на Апр 14, 2018 в 4:41 PDT

Холанд обаче споделя, че към този момент се е отказал от това, тъй като е доста нездравословно за организма му, както и не предлага на никои да го прави. Знаехме си, че не е елементарно да си Спайдърмен, само че това надмина визиите ни. Ще забележим дали тези жертви на артиста са си заслужавали през юли 2019 година, когато излиза Spider-Man: Far From Home .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР