Признаваме си, че Паулина от Игри на волята“ ни липсваше.

...
Признаваме си, че Паулина от Игри на волята“ ни липсваше.
Коментари Харесай

Паулина от „Игри на волята“ се завърна: атакува TikTok с горещо видео

Признаваме си, че Паулина от „ Игри на волята “ ни липсваше. Красавицата се беше покрила за известно време от медийния взор, само че завършек на почивките. Паулина се завърна с гръм и тропот в Instagram и също така нападна TikTok с горещо видео.

Виж още: Ако не бяха модели, артисти и инфлуенсъри! Какво щяха да работят известните българи?

Певицата, която приключи трета в " Игри на волята " и несъмнено ще остане в историята на предаването, качи непринудено видео в TikTok, което за броени часове събра над 4000 хиляди преглеждания. 

С видеото Поли явно е целяла да притегли внимание, най-много това на мъжете евентуално, тъй като показва горещите си извивки в характерен тиктокърски танц с хаштаг #dancechallenge. Обзалагаме се, че бързо ще стане вайръл и русокоската ще яхне вълната с този challenge.

Като оставим това настрани, надяваме се Паулина най-сетне да се задейства по-активно музикалната си кариера. След края на предаването (който не инцидентно съответства с дебютната ѝ песен), почитателите ѝ чакаха от нея повече разбиващи шлагери, които да се катерят до първите места в Трендинга.

Виж още: Провокацията ѝ отива: Сара Драгулева се появи без сутиен и прикова вниманието

За сметка на това, явно възползвайки се на макс от славата си сега, Паулина е напълнила Instagram профила си най-вече със спонсорирани постове и не разгласява нищо (ама нищо!) от персоналния си живот.

Все отново, имаме вяра, че сега Паулина работи интензивно по нова музика, с която ще ни отвее главите в най-скоро време (затова ѝ прощаваме всичко останало!). 

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР