Признаваме, принц Хари ни е слабост. Но да похарчим стотици

...
Признаваме, принц Хари ни е слабост. Но да похарчим стотици
Коментари Харесай

Колко плати Мелания Тръмп за среща с принц Хари

Признаваме, принц Хари ни е уязвимост. Но да похарчим стотици хиляди долари, с цел да се срещнем с него за няма и половин час, ни звучи малко прекомерно. Ето една прелюбопитна история с дата от предходната година, детайлностите за която излязоха на бял свят чак в този момент.

В края на септември 2017 година в Торонто се организираха станалите към този момент традиция Invictus Games . Те са под патронажа на принц Хари и точно с помощта на тях зърнахме него и Меган Маркъл за първи път като публична двойка.

Но и една друга красива и известна дама не пропусна да се завърти към рижавия престолонаследник. Говорим за Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп . Тя бе в ролята на ръководител на американската делегация, а главната й задача се оказа да се срещне с принц Хари.

 Снимка 390294

Но тази среща, от която има и доказателствен материал, че се е състояла, излезе много солено на американския поданик. По груби сметки, 12-часовото пътешестване до Канада на Мелания Тръмп и нейния антураж е коствало към 174 хиляди $ .

 Мелания Тръмп, Мишел Обама и един скандал сред две Първи дами
Тихата война на Мелания Тръмп и Мишел Обама

И признанията на някогашната Първа дама

В тази сума влиза наемът на президентските жилища на два от най-скъпите хотели - Ritz Carlton и Sheraton Centre Toronto Hotel, в които Първата дама не пренощува, само че организира къси срещи. Едната от тях е точно с принц Хари, написа Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР