Признаваме, че беше страхотно удоволствие да гледаме Никол Кидман в

...
Признаваме, че беше страхотно удоволствие да гледаме Никол Кидман в
Коментари Харесай

Никол Кидман става съпруга на богаташ

Признаваме, че беше ужасно наслаждение да гледаме Никол Кидман в няколко следващи сериала. Първо бяха " Големите дребни неистини " на НВО, по-късно „ Девет съвършени непознати ” по Netflix, последва и лимитираният " Отмяната " още веднъж по НВО.

За последния Кидман работеше с датската режисьорска Сузане Биер и пътищата на двете още веднъж се пресичат. Защото Биер се захваща с The Perfect Couple по едноименната книга на Елин Хилдебранд, издадена и на български със заглавието " Перфектната двойка ".



Сериалът ще е в шест епизода, а Кидман ще е в ролята на Селест Отис от дребния остров Нантъкет, която е на път да се омъжи за съвършения мъж, който инцидентно е и най-богатият човек на острова. Сутринта в деня на сватбата обаче е намерено тяло, а всички, забъркани в сватбата, се оказват обвинени за ликвидиране.



Дотук всичко звучи супер завладяващо. За това са " виновни " и останалите забъркани в продукцията артисти - Лив Шрайбър, който най-вероятно ще е в ролята на младоженеца, Дакота Фанинг, Меган Фахи, Ийв Хюсън, Джак Рейнър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР