Признаци на кармична любовна връзка.Ако искате да разберете дали сте

...
Признаци на кармична любовна връзка.Ако искате да разберете дали сте
Коментари Харесай

Признаци на кармична любовна връзка

Признаци на кармична любовна връзка.
Ако желаете да разберете дали сте в подобен тип взаимоотношения, дано първо да изясним какво е кармичната връзка? Това е тип сантиментална връзка, която постоянно е нестабилна и се отличава с небалансирана динамичност на връзките.

Въпреки че кармичната връзка евентуално наподобява вълнуваща и буйна, и от време на време предлага благоприятни условия за значими житейски уроци,

такава връзка може да бъде също толкоз нездравословна.

Това е по този начин, тъй като може да се окажете необяснимо привлечени от този нов човек и да ви е мъчно да дадете нужното пространство на него или на себе си.

Вижте в идващите редове кои са признаците на кармичната връзка:

Във взаимоотношенията ви има доста драма

Малко връзки вървят изцяло безпрепятствено. Но с кармичните връзки можете да очаквате непрекъснати разтърсвания. Има и доста възходи и падения като и не е изключено да се чувствате като на влакче в увеселителен парк, както и да усещате общо възприятие на ненормалност. Може в никакъв случай да не разберете къде тъкмо се намирате и каква е точната посока на една кармична връзка, както и да откриете, че непрекъснато поставяте под подозрение колегата си.

Забелязвате съмнителни знаци

От контролиращо държание до гневни прояви, кармичните взаимоотношения са склонни да бъдат изпълнени с предупредителни сигнали. Истината е, че тези буйни връзки изваждат най-лошото в хората. Може да ви е мъчно да контролирате личните си дейности или да започнете да вършиме неща, които са изцяло нехарактерни за вас. Разбира се, когато една връзка е нестабилна и сложна, това не е здравословна обстановка за нито един от вас. И двамата ставате подвластни.

Още по тематиката може да прочетете в Az-jenata.bg
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР