Признанието на бившия премиер Кирил Петков, че през цялото време

...
Признанието на бившия премиер Кирил Петков, че през цялото време
Коментари Харесай

След признанието на Петков за тайната помощ за Киев: От това новина ли е до момчето не е добре

Признанието на някогашния министър председател Кирил Петков, че от самото начало от началото на войната сме подпомагали скрито Украйна с муниции и гориво провокира политически реакции измежду политиците.
Пръв реагира депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов. Лекарят заключи: " Момчето не е добре " и поддържа диагнозата си на доктор с спорните изявления на съпредседателя на Политическа партия - през юни е казвал, че няма експорт на оръжие за Украйна, а преди часове в изявление пред Тв 1 съобщи, че огромна част от снарядите в Украйна са български.

В същото време по време на неговия престой в Министерския съвет Народното събрание гласоподава единствено и само да ремонтираме украинска техника, само че не и да изпращаме оръжие. Решението за военната помощ беше признато към този момент от сегашното 48-о Народно заседание и го реализира служебният кабинет, като описът какво изпращаме на Киев остана засекретен.
" Когато твърдиш две радикално противоположни неща по едно и също време е симптомокомплекс. Той включва комплицираност, несигурно въодушевление и държание, несъответстващи реакции, неустановеност, импулсивност ", написа в профила си във Facebook Костадин Ангелов.
" Засега приказваме за гранично личностово разстройство. Но единствено, към този момент... Патологичното лъжене е обособен признак на друга диагноза ", добави още професорът. Момчето не е добре, казвал съм ви го. Но към този момент признаците стартират да се открояват блестящо ", заключи депутатът от ГЕРБ по адрес на Кирил Петков и поддържа с клише от негови противоречащи си изявления.


Далеч по-спокойно реагира водачът на " Български напредък ".
" Това вест ли е? Ние всички го знаехме ", разяснява някогашният министър на защитата Стефан Янев, който беше отхвърлен от кабинета от Кирил Петков точно поради противоречие с изпращането наши оръжия за Украйна, само че по-късно без запаси поддържа решението на Народно събрание за военната помощ, към този момент в качеството си на партиен водач.
" Когато става въпрос за бизнес, производството на българската оръжейна промишленост, обикновено е те да търсят пазари и да осъществят своята продукция. Включително и когато има война, и тези пазари са по-бързо оборотни ", разяснява Янев във връзка информацията, че сме изнасяли снаряди през трети страни, а не непосредствено за Украйна.
 
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
18 Яну 20236817 Яну 202361017 Яну 2023365215 Яну 2023465514 Яну 2023231814 Яну 20231481Коментариold_beggar18 Яну 2023 12:17ч.
на вманиачен човек да обясняваш, че е вманиачен, е идея пердута
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023313911 Яну 2023116518 Яну 202328328 Дек 2022961
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР