Признание за таланта си получи Рут Колева от Лейди Гага

...
Признание за таланта си получи Рут Колева от Лейди Гага
Коментари Харесай

Лейди Гага хвали Рут Колева: Уау! Невероятно!

Признание за гения си получи Рут Колева от Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в. Звездата е очарован от гласа на нашенката, която греди сполучлива кариера отвън родината.

За похвалата споделя самата Колева, която прекара последната година в Съединени американски щати. Тя притегля вниманието на бащата на Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в - Джо Джерманота, и била поканена персонално от него за постоянни концерти в именитото му заведение в Ню Йорк.

Срещата сред тях се случва откакто Джо попадна на концерт на Рут Колева със Софийската филхармония в интернет и й написа, че е впечатлен от метода по който претърпява музиката. Скоро по-късно българката става част от неговата специфична стратегия дружно с номинирания за „ Грами “ басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена - и двамата ученици на колежа в Бъркли.

"Започнахме да вършим концерти в ресторант в Манхатън, който се радва на защита от публика. Сред посетителите на всичките ни концерти беше и бащата на Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в. Показал й е клипче на мое осъществяване и ми показа какво му е дала отговор тя: "Уау! Невероятно! ". Зарадва ме доста самият факт, че ме е чула, тъй като аз съм й огромен почитател “.

Тридесетгодишната родна изпълнителка се радва на голяма известност в Америка. Най-новата й ария се трансформира в шлагер и парчето си завъртя по MTV още преди формалната му премиера, написа „ България Днес “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР