Призивът ми е отговорно да се седне на масата за

...
Призивът ми е отговорно да се седне на масата за
Коментари Харесай

Христо Иванов: Най-доброто решение е двете кандидатури за БНБ да бъдат оттеглени

" Призивът ми е отговорно да се седне на масата за диалози. Да се приказва ", сподели още Христо Иванов. Той изрази вяра да бъде чут. Според него би трябвало да се стартира диалогът на чисто и да се откри кандидатура, която да сплоти ръководещото болшинство и да се употребява с поддръжката на целия парламент.

Иванов разяснява дали има напрежение сред Политическа партия и Има Такъв Народ. " И аз го чувствам ", сподели Иванов.

Той бе запитан дали се върви към разлюляване на устоите на ръководството. " Не вървим към разлюляване. Има напрежение. От самото начало съм се опитвал постоянно да бъда прям с вас и вашите фенове и читатели. Коалицията е комплицирана, напрежение ще има, има и сега. Спомняте си, че предсказах, че в случай че не се откри задоволително рационално решение да се сплоти обединението към една кандидатура, ще има ескалация на напрежението. Това се случва сега. Аз оставам оптимист, че ще се откри рационално решение, тъй като не може за един човек, който и да е той, цялата страна да бъде дестабилизирана, ръководството да бъде сложено под подозрение ", сподели още Христо Иванов.

Той отхвърли да разяснява опасността към Любомир Каримански и акцентира, че с въпроса би трябвало да се занимава полицията. Според него тази обстановка не е естествена. " Това е част от цялата тази ескалация на напрежението по този мотив, която както виждате, почва да прелива в други тематики. Да блокира други решения. Трябва да го спрем това ", сподели още Христо Иванов.

Според него казусът с разглеждането на плана за АПИ в Комисията по бюджет и финанси е част от целия възел на напрежение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР