Призив за помощ и подкрепа за семейството на загинал планински

...
Призив за помощ и подкрепа за семейството на загинал планински
Коментари Харесай

Помощ за семейството на Сашо. Планински спасители търсят подкрепа за близките на загинал колега

Призив за помощ и поддръжка за фамилията на умрял планински избавител насочат сътрудниците му от избавителната работа в София. Александър Илиев не оцеля в морето край Варна преди дни, до момента в който избавя живота на сина си.

" Сразени сме от новината за гибелта на обичан сътрудник - Александър Илиев от отряда на ПСС - София. Сашо избави живота на сина си, само че водите на Черно море лишиха неговия. Тъгуваме, че губим безценен другар, умел сътрудник, отличен ценител на планините, татко на две прелестни деца. Ще ни липсва усмивката ти, компанията ти в работата и в безбройните екскурзии дружно, безконечната подготвеност и хъс да спасяваш и спокойствието, което внасяше и в най-трудните обстановки, Саше! ", написаха от екипа на Планинската избавителна работа в София, когато се разбра за трагичния случай.

Сега сътрудниците на Александър се надяват да оказват помощ на фамилията му и търдят подпомагане. Той оставя брачната половинка си и двете им деца - момче и момиче.

" Александър Илиев е планински избавител повече от 25 години, взел участие в редица избавителни акции, излагайки на риск живота си и почина, спасявайки сина си в Черно море. Нека в този момент, в този тежък и печален миг, на собствен ред проявим човещина и върнем жеста като помогнем на фамилията и двете му деца да продължат напред без бащината поддръжка. Благодарим ви от сърце! ", пишат във Фейсбук страницата си спасителите от планинската работа в София.

Оттам разгласяват банковата сметка на брачната половинка на починалия им другар и приканват всеки, който може, да се отзове на апела им:

Тя е: BG60UNCR70001523883540

Кристина Пантелеева, при банка `Уникредит Булбанк "

Основание за превод: Помощ за фамилията на Сашо
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР