Призив за масова подкрепа отправиха от Етър към привържениците на

...
Призив за масова подкрепа отправиха от Етър към привържениците на
Коментари Харесай

Етър призова за масова подкрепа срещу Берое

Призив за всеобща поддръжка насочиха от Етър към последователите на великотърновския отбор за идния мач против Берое. " Виолетовите “ с две следващи победи в гостуванията си на Септември и Дунав се придвижиха в средата на класирането на Първа лига и ще отстояват позициите си в мач против мощния отбор на Берое. Гостите в осемте си мача до момента имат единствено една загуба.

" Призоваваме всички последователи на Етър да дойдат на стадион " Ивайло " и да поддържат играчите в идния значим дуел! С играта си в последните срещи нашият отбор демонстрира, че се движи в вярната посока, играе атрактивен и ефективен футбол и трудът стартира да дава своите плодове. Въпреки тежките борби, тимът не излиза като жертван, а с упоритости за победа във всеки един мач.

На стадион „ Ивайло “ вашата поддръжка постоянно е била от голямо значение за футболистите, само че колкото по-пълни са трибуните, толкоз по-голям е тласъкът за тях и толкоз по-запомняща се е празничната атмосфера на " Митичния “.

Бъдете с нас още веднъж, поканете на стадион " Ивайло “ и вашите близки и другари, вашите фамилии. Подкрепяйте ни, а футболистите ще дадат всичко от себе си за почтено показване с виолетовия екип. Един за всички, всички за „ Етър “! ", обърнаха се болярите към своите почитатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР