Призив към лидерите на страните членки да продължат разговорите за

...
Призив към лидерите на страните членки да продължат разговорите за
Коментари Харесай

Шарл Мишел призова замразените 300 милиарда евро активи на руската Централна банка да се дадат за възстановяване на Украйна

Призив към водачите на страните членки да продължат диалозите за потреблението на замразените активи на съветската Централна банка, възлизащи на 300 милиарда евро, за възобновяване на Украйна, направи ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел, съобщи Ройтерс, като се базира на английския в. " Файненшъл таймс ".

В изявление Мишел споделя, че желае да изследва по какъв начин замразените активи на съветската Централна банка могат да генерират облаги, които по-късно да бъдат употребявани в напъните за възобновяване на Украйна.

Това е въпрос на правораздаване и правдивост и би трябвало да бъде решен в сходство със законовите правила, отбелязва ръководителят на Европейския съвет, представен от всекидневника.

Европейски Съюз блокира 300 милиарда евро (326,73 милиарда долара) от запасите на съветската Централна банка през ноември предходната година за да глоби Москва за нахлуването ѝ в Украйна, напомня Ройтерс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР