Приютът за животни в Пенсилвания е пълен с весело настроение

...
Приютът за животни в Пенсилвания е пълен с весело настроение
Коментари Харесай

Приютът за животни, пълен с празнични радости, когато развъдниците се разчистиха с една останала бездомна котка: „Истинско чудо“

Приютът за животни в Пенсилвания е цялостен с радостно въодушевление този коледен сезон, откакто почисти развъдниците си.

SPCA на окръг Адамс в Гетисбърг имаше какво да чества, откакто почисти развъдниците си в продължение на две седмици, като се изключи един скитник, който пристигна „ доскоро “, заяви личният състав във Фейсбук.

„ Нашата общественост се ускори още веднъж! Това е първият път от 47 ГОДИНИ, че SPCA на окръг Адамс е празен, да не приказваме за Коледа “, се споделя в обявата.

„ Това е същинско знамение! “

„ Да кажем, че сме повече от разчувствани, е подценяване! “

Те отпразнуваха, като разгласиха фотография на усмихнати членове на личния състав, коленичили и стоящи пред отворените порти на редица празни развъдници.

Приютът осинови близо 600 животни в нови домове тази година и събра още веднъж 125 с техните притежатели, сподели личният състав.

Тъй като приютът им към този момент е празен, те оповестиха, че ще одобряват животни от околните развъдници, с цел да оказват помощ „ да обл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР