Приятният на пръв поглед мъж може да бъде истински кошмар

...
Приятният на пръв поглед мъж може да бъде истински кошмар
Коментари Харесай

3 признака, че мъжът ви е женомразец

Приятният на пръв взор мъж може да бъде същински призрачен сън в една връзка.  Много постоянно една жена попада в мрежата на женомразец, който се разкрива едвам след време, когато връзката към този момент е на сериозен стадий, а самочувствието на дамата към този момент е на дъното.

Ето по какъв начин да разберем, че един мъж има рискови предубеждения към дамите:
В неговите очи дамата постоянно е отговорна
Да приемем, че сте чули дружно история за това по какъв начин другар е бил унизен или напряко измъчван. Как един същински женомразец би реагирал на това? Естествено, той ще застане на страната на мъжа, тъй като съгласно неговото схващане дамата постоянно е отговорна за проблемите, които се случват в живота ѝ. По-често тези мъже гневно пазят своята странна позиция в мрежата, знаейки, че са в цялостна сигурност. Въпреки това, даже сами с жена си, те са подготвени да приказват, пробвайки се да принудят колегата си да застане на неговата страна, тъй като той е „ прав по формулировка “. Бъдете доста деликатни към сходни прояви.
 Не те взема на съществено
Интересното е, че доста дами безусловно мечтаят за сходен формат на връзки - мъжът поема водещата роля в двойка, а дамата поема поддържаща роля. Тази скица на взаимоотношения е много рискова, преди всичко, тъй като подобен метод е просто обожаван от мизогинистите. Отначало те деликатно, само че настойчиво се пробват да прокарват концепцията, че дамата не би трябвало да взема съществени решения в двойката, вследствие на което дамата съвсем няма думата. Потискането на човек в този случай е обикновено.
В секса се вземат поради единствено неговите стремежи
По предписание женомразецът избира секс, който му подхожда. По принцип женомразецът не мисли за удоволствието и комфорта на партньорката си, той не се нуждае от това. Освен това за „ камбана “ може да служи натрапчивата мисъл на мъжа, че единствено той може да избира пози. Най-често това са пози, в които мъжът господства и не вижда лицето на дамата. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР