Приятна изненада от снощната Nintendo Direct презентация бе анонсът на

...
Приятна изненада от снощната Nintendo Direct презентация бе анонсът на
Коментари Харесай

Чисто нова ролева игра от създателите на Pokémon идва за Switch

Приятна изненада от снощната Nintendo Direct презентация бе анонсът на новата игра на Game Freak. Студиото, известно на всички с работата си по главните игри от хитовата серия Pokémon , разгласи новия си план. Работното му заглавие е Town и той съставлява RPG игра, планувана за 2019 година за Nintendo Switch.
Действието ни води в малко селце, което живее в сянката на всесилен палат. Идилията обаче е нарушена, когато група мистериозни чудовища ненадейно атакуват земята. Като жанр, Town е JRPG заглавие с обичайната походова бойна система. Играчите могат да издават разнообразни команди, да набират помощници измежду жителите на селцето и да изследват покрайнините. Всичко това – на фона на типичната чиби графика, позната ни от последно време.

Както споменахме, заглавието може и да се промени преди премиерата. Тя няма и точна дата, по тази причина към този момент „2019 г.“ е единственото, което знаем за играта.

В допълнение, видяхме още анонса на врата New Super Mario Bros. U Deluxe, на новата Yoshi’s Crafted World и на Luigi’s Mansion 3.

Като цяло, прилични заглавия, въпреки и мъчно да бъдат избрани като вълнуващи.





Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР