Приятелят на задържания полицай отрича Борислав Митев да е употребил

...
Приятелят на задържания полицай отрича Борислав Митев да е употребил
Коментари Харесай

Николай Миков: Той винаги е бил против наркотиците

Приятелят на арестувания служител на реда отхвърля Борислав Митев да е използвал амфетамини

Антимафиотът, който беше задържан за шофиране след приложимост на опиати, се прибра вкъщи. Пред приказва най-хубавият другар на Борислав Митев, който е бил с него в нощта на инспекцията и ареста. 

„ След работа сме всеки ден дружно с него. Ходим си на посетители, събираме се, играем карти “, споделя Николай Миков, който е бил с него в нощта на инспекцията и ареста.

След играта на карти в петък, Борислав се качва зад кормилото на автомобила си, тъй като племенницата му има потребност от лекарска помощ, споделя още Николай. И отхвърля най-хубавият му другар да е използвал амфетамини: „ Абсурд! Той е срещу това нещо, срещу. Той постоянно е бил срещу опиати, в никакъв случай не е ставало дума за такова нещо “.

Софийският областен съд освободи Борислав Митев от ареста без мярка за неотклонение с претекста, че има показания на трима пътни служители на реда като очевидци, само че няма доказателства да му е взета позитивна проба за опиати.

Според Николай чиновниците на реда са се държали жестоко с Митев.

След следващия случай на задържан чиновник на реда след приложимост на алкохол или опиати от Министерство на вътрешните работи дадоха поръчка за засилени инспекции.

„ Навсякъде по места има хора, които се усещат над закона, хора, които се усещат отвън закона. Нашата задача ще бъде да покажем на тези хора, че не могат, не би трябвало и няма да бъдат отвън и над закона “, акцентира министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР