Приятелят на водещата с най-дълъг стаж в ефир отскоро е

...
Приятелят на водещата с най-дълъг стаж в ефир отскоро е
Коментари Харесай

Стефан на Гала цъфна и в Би Ти Ви

Приятелят на водещата с най-дълъг стаж в ефир неотдавна е водещ на утринно дамско предаване в кабеларка, благосъстоятелност на основателя на отбор „ Българе “. Танцьорите от състава забавляваха феновете на финала и очевидно по тази линия и Стефан е бил организиран да се покаже в най-гледаното време.

Развоят на събитията в последния епизод на риалити шоуто провокира мощен зрителски интерес и стана безапелационен любимец измежду предаванията в петъчната вечер. Финалът на деветия сезон на формата е проследен от приблизително 861 000 фенове и е привлякъл вниманието на над 38% от аудиторията в двете съществени възрастови групи – 18-49 и 50 плюс, което е съвсем двойно по-висок резултат по отношение на последваща телевизия в класацията в часовия пояс.
Реклама

Стефан водеше преди години „ На кафе “ дружно с Гала, само че за първи път се появява по Би Ти Ви. Земеделецът Георги Георгиев може и да не се оправи добре на арената, само че пък най-накрая срещна любовта, която настойчиво търсеше по време на цялото предаване. Той и актрисата Присияна Люцканова искрено признаха, че към този момент разделят общ дом.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР