Приятелят на тийнейджър, който почина след падане от 200 фута

...
Приятелят на тийнейджър, който почина след падане от 200 фута
Коментари Харесай

Приятел казал на момче, 16, че се е „държал глупаво“ на скала, преди да падне на 200 фута от ръба

Приятелят на младеж, който умря след рухване от 200 фута от канара по време на скаутско пътешестване, му споделил, че „ се държи неуместно " приближавайки се до ръба на скалата мигове преди да се хвърли до гибелта си, разкри следствието.

Бен Леонард, 16, от Стокпорт, е бил на проведена експедиция на 26 август 2018 година, когато е получил съществено пострадване на главата пострадване при рухване от скали на Great Orme в Llandudno, Северен Уелс.

Разследването в Центъра за гражданско правораздаване в Манчестър преди този момент разбра по какъв начин Бен и двама другари, Кристофър Гилбърт и Алекс Джеймисън, са се отделили от останалата част от групата си и не са били съпроводени от никой от тримата водачи на скаутите по време на пътуването, когато той падна от ръба на скалата.

Давайки показания във вторник, господин Гилбърт - който тогава е бил на 16 години - сподели, че малко откакто тръгнали на разходка нагоре по варовиковия нос, той и другите две момчета решили да поемат по друг маршрут към дру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР