Приятелят на певицата я смени с друга блондинка. Започна да

...
Приятелят на певицата я смени с друга блондинка. Започна да
Коментари Харесай

Сузанита натири гаджето: Започна да се занимава с евтини блондинки

Приятелят на певицата я смени с друга русокоска. Започна да се занимава с евтини к*рви, призна щерката на Орхан Мурад.

Скандалната певица Сузанита би шута на гаджето си, научи "България Днес ". Щерката на Орхан Мурад разкара половинката си, откакто Александър стартира да се занимава с други дами. Щом Сузанита схваща, че обичаният й залита по непознати мадами, незабавно го зарязва. Това е първият и финален скандал на двойката, която бе разделяна от медиите през няколко седмици. Новината за края на връзката призна самата Сузанита.

"Приятелят ми Александър не съумя да издържи и стартира да се занимава с евтини русокоски. Всичко се връща ", показа Сузанита.

Макар да не дава тип, eксцентричната изпълнителка е съкрушена от раздялата. Тя даже обществено наскърбява момичето, с което е заменена. Дъщерята на Орхан Мурад сподели и междинен пръст на екслюбимия, за който до неотдавна твърдеше, че желае да се омъжи. "Новата му к*рва призна, че има връзка с него. И аз хапвам сандвичи, да ти дам ли трохите? ", избухна Сузанита. Щерката на Орхан Мурад и Александър изживяха няколкомесечен любовен романс. За да му се изясни в обич, Сузанита даже си направи татус на ръката с първата писмен знак от името на младежа.
Не скърбя за нищо в живота си. Искала съм да се татуирам, направила съм го. Не знам дали ще отстрани татуса ", двоуми се щерката на Орхан Мурад.

Вместо да страда като малко момиче и да плаче за изгубеното време с Александър, 15-годишната певица признава, че се усеща чудесно сама. Тя претърпява раздялата за няколко минути и бързо схваща, че животът е пред нея.

"Нямам си гадже сега - откровена е певицата. - На този стадий не желая сходни проблеми на главата си. Аз със себе си не мога да се оправя. Има по-важни неща от гаджетата. Като да вземем за пример да се стегна и да развия бъдещето си. Искам да оставя спомен зад името ми, да отстранявам повече време за мен ", добави певицата, която разкри, че не гледа "ВИП брат ".

Сузанита не мечтае за принца на бял кон, тъй като знае, че той е единствено в приказките. Младата певица не търси и богато гадже, което да я глези със скъпи дарове и почивки в екзотични страни. "Искам мъж, който единствено да ме обича ", показа певицата, която още веднъж наблъска джуките си с хиалурон. Най-разстроен от раздялата на Сузанита и Александър е таткото на певицата Орхан Мурад. Изпълнителят на безконечния шлагер "Хиляди слънца " харесвал доста Сашко, както го назовава самият той. Мурад дефинира някогашния на щерката си като работливо момче, което с почтен труд си вади парите. Разбира се, той е склонен с решението на щерка си да му бие шута, щом е изневерил. "Ако върви по дами, обикновено е да го разкара незабавно ", призна пред вестника Мурад.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР