Приятелят на Емили Тротинетката - участникът във Фермата Тихомир Рангелов,

...
Приятелят на Емили Тротинетката - участникът във Фермата Тихомир Рангелов,
Коментари Харесай

Приятелят на Емили Тротинетката: Днес е много важен ден. Преобладава мнението, че ще бъде освободена

Приятелят на Емили Тротинетката - участникът във " Фермата " Тихомир Рангелов, разгласява пост в обществените мрежи, в който споделя, че през днешния ден може да бъде пусната.

Припомняме, че бе арестувана дружно с други инфлуенсъри - Тошко Куката и Чеченеца, поради клипче в интернет, на което теглят с каишка като куче юноша със специфични потребности в пловдивски мол.

Ето какво написа Тихомир, като го публикуваме без редакторска интервенция:

" Днес е доста значим ден за нас, след обяд ще е 2-ра инстанция на делото пред окръжният съд Пловдив, което обжалвахме и има огромна възможност още през днешния ден да си приберем Емили!
Преобладава Мнението, че минимум през днешния ден ще бъде освободена Емили с парична гаранция или условна присъда.
За останалите двама няма единогласие. Едни считат, че те ще излязат от ареста, а други пък са уверени, че съдът ще е безсърдечен. Адвокатите и на 3-мата инфлуенсъра през днешния ден на 2-ра инстанция ще създадат втори опит с цел да им издействат по-мека мярка. Днес след обяд окръжният съд ще преглежда жалбите и на 3-мата против задържането им под стража. Събрани са и нови доказателства, както са конфискувани и записите на камерите!
За всички,който обичат Емили и я поддържат и са обезпокоени за нейното здраве и положение, в този момент е момента да се молим и да стискаме палци! Днес е доста значим ден! Дано си я приберем ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР