Приятелят ми ще спира както си поиска. Това са думите

...
Приятелят ми ще спира както си поиска. Това са думите
Коментари Харесай

Лъскаво Порше превзе центъра на Пловдив

" Приятелят ми ще стопира както си изиска. " Това са думите на дамата в първокласното „ Порше”, откакто й е отправена забележка за безумното паркиране. Читател на TrafficNews алармира за обстановката, като сподели, че макар неверното паркиране на двойката, държанието на дамата е било още по безобразно. За нея наглата постъпка е безусловно естествена. Очевидно „ приятелят” й не се преценява с разпоредбите и очевидно е решил, че пловдивският център е паркинг.
Прочетете още
„ Това към този момент е безсрамие!! Потресен съм от реакцията на момичето което беше на пасажерската седалка откакто направих коментар за паркирането,” показа читателят.

Луксозният джип без проблем е позициониран на основната улица по центъра на Пловдив, на метри от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Дори за бързо, водачът няма право да гази по пешеходната алея, като в късния час може да откри доста свободни места за паркиране.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР