Приятелството във фолка е чист мит, въпреки че представителките му

...
Приятелството във фолка е чист мит, въпреки че представителките му
Коментари Харесай

Най-добрата приятелка на Галена – Лорена, която стана певица благодарение на нея, я окраде!

Приятелството във фолка е чист мит, макар че представителките му непрестанно изясняват какъв брой доста се обичат, разбра HotArena.

Доказателство за това са Галена и Лорена, които сякаш са си близки от доста време. Преди една година звездата на чалгата съумя да уреди приятелката си Лора Митева в музикална компания и я направи певица. Дълго време Галена обясняваше, че двете няма по какъв начин да са конкуренция и не усеща приятелката си като опасност. Съвсем неотдавна обаче Лорена грубо окраде приятелката си.

Става въпрос за „ Хавана тропикана “ и „ Боже елементарни “, които са измежду най-успешните планове на Галена. Във видеото на Лорена сюжетът се развива в една стая, подчертава се на остарели вентилатори и ретро предмети, каквито се виждат и в клиповете на Галка, писа „ Галерия “.

Подобно на „ Хавана тропикана “ Лори се демонстрира в типична кубинска конюнктура. Със сигурност най-успешната фолк певица не е останала изключително очарована от плагиатството на сякаш вярната си приятелка и нищо чудно да скъса контакта си и с нея, както стана с Преслава.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР