Приятелството се състои в по-дълбока връзка с друг човек, която

...
Приятелството се състои в по-дълбока връзка с друг човек, която
Коментари Харесай

Топ 3 на зодиите, които имат най-много приятели

Приятелството се състои в по-дълбока връзка с различен човек, която включва взаимно шерване на това, което се случва в живота ни. На своите другари доверяваме тайните и персоналните си проблеми и безредици. Можем даже да кажем, че другарството е измежду опорните точки на съществуването ни.
Дали обаче се нуждаем от един, двама или доста повече другари? Едва ли има верен отговор на този въпрос. Някои хора обаче очевидно имат по-голям другарски кръг от други, а любопитното е, че тази наклонност се следи измежду някои зодии.
Кои са знаците в зодиака, които имат най-вече другари?

Везни
Везните одобряват другарството доста съществено и ще създадат всичко, с цел да го запазят. Родените под този знак са хората, които поддържат връзка и ви търсят, когато преминавате през сложен интервал. Те са до вас, без значение от какво се нуждаете.
Везните са извънредно състрадателни и занимателни. В някои случаи те държат на приятелите си съвсем толкоз, колкото и на фамилията си.
Те имат доста другари, тъй като се грижат за другарствата си – няма значение дали те са две или 20, Везните в действителност се интересуват от своите другари.

Водолей
Водолеите са известни със способността си да основават и поддържат доста другарства. Може би това е по този начин, тъй като са другарски настроени към всички и не съдят хората и те се усещат удобно към тях. Представителите на тази зодия предизвикват останалите да бъдат себе си. Хората са привлечени и от тяхната досетливост.
Водолеите са очарователни и употребяват своя разсъдък, с цел да създадат света по-добро място за живеене. Когато сте другари с Водолей, имате другар за цялостен живот.

Близнаци
Всеки има потребност от най-малко един другар от тази зодия, което евентуално е повода, заради която Близнаците имат толкоз доста другари – търсенето е голямо.
Те са занимателни и в действителност се интересуват от това, което се случва с техните другари. Не чакат просто да приключите, с цел да стартират да приказват, те търсят решения на проблемите дружно с вас.
Близнаците са доста обществени и занимателни. Те могат да трансфорат чужд в собствен другар съвсем неотложно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР