Приятелството означава връзка, която се изразява в подкрепа, взаимно разбиране,

...
Приятелството означава връзка, която се изразява в подкрепа, взаимно разбиране,
Коментари Харесай

4-те зодии, които могат да ви бъдат истински приятели

Приятелството значи връзка, която се показва в поддръжка, взаимно схващане, почитание и помощ, когато минимум очакваш. Доверието е нещо доста значимо за едно другарство и се гради ужасно мъчно и дълго, само че в случай че се издъниш се срутва от раз.
Астрологията може да ни ориентира към кого да се обърнем и кого можем да назовем същински другар. Докато има зодии, които избират да имат по-малко другари и да споделят с колкото може по-малко хора, то има други, които постоянно са в центъра на купона.
Те имат голям кръг от другари и постоянно са подготвени за срещи с тях. Готови са и да им се притекат на помощ във всеки един миг, в който има потребност.

Телец
Телецът е като бетонна стена, която мъчно можете да строшите. За него казаната дума е хвърлен камък и е наложително да се съблюдава. Щом имате думата на Телеца, че стои компактно до вас значи другарството ви с него е обезпечено и няма да ви съобщи в никакъв случай. Телците са страхотни другари и можете да сте сигурни, че постоянно ще можете да разчитате на приятеля си Телец, в случай че имате потребност от помощ или поддръжка. Те са и доста положителни в даването на препоръки. Няма по-подходящ човек, който да помолите за мнение от Телеца.
Овен
Можете да разчитате напълно на Овена. Те са доста надеждни, в никакъв случай няма да споделят с различен тайните ви. Скачат в огъня за приятелите си и държат извънредно доста на другарството. Кажат ли нещо, в никакъв случай не се измятат. Упоритостта им ги прави едни от най-подкрепящите и положителни другари, на които можете да се радвате.
Дева
Зарежда ги това да знаят,че са опора на някого. При тях важи правилото “Казана дума-хвърлен камък “. Когато обещаят няма и най-малък късмет да не го спазят и компактно си стоят зад думите. Девите са грижовни другари, подготвени да дадат цялата си любов и поддръжка за приятелите си. Затова, в случай че в приятелския ви кръг има Дева, то умерено можете да се чувствате късметлии.
Риби
Рибите вдъхват доверие и такова можеш и да им имаш на 100%. Те държат ужасно доста на приятелите си и са подготвени постоянно да оказват помощ на всеки в неволя. Обичат да споделят с другари и в никакъв случай няма да предадат околните си. За тях времето, прекарано с другари е най-ценното време и те държат постоянно да се срещат с околните си. Приятелският им кръг е огромен и те обичат да го уголемяват непрекъснато с нови страхотни хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР