Приятелството на Кайли Дженър и Джордин Уудс приключва през февруари

...
Приятелството на Кайли Дженър и Джордин Уудс приключва през февруари
Коментари Харесай

Никой не очакваше това от Кайли Дженър

Приятелството на Кайли Дженър и Джордин Уудс завършва през февруари 2019 година, когато излиза новината, че Уудс е преспала с Тристан Томпсън, половинката на сестрата на Кайли Дженър, Клои Кардашиян.
 Зеленият изрязан бански на Кайли Дженър
Зеленият изрязан бански, с който Кайли Дженър разпали пристрастеностите на всички

Секси фотосесия край басейна

Малко по-късно източник на People разкрива, че Кайли е доста смутена и отвратена от обстановката, само че в това време не желае да взима сурови решения към Джордин Уудс. По думите на информатора Дженър не е била сигурна какво ще се случи с другарството ѝ с Уудс и е било мъчно да го приключи дефинитивно. Все отново, девойките са приятелки от много дълго време и по време на бременността на Кайли Дженър двете прекарват съвсем всеки ден дружно.

Месец откакто за първи път излиза наяве за хипотетичната спекулация с Тристан Томпсън, Джордин Уудс декларира в изявление, че той я е целунал на афтърпарти в къщата му. Въпреки че в началото тя отхвърля да е преспала с 32-годишния баскетболист, по-късно признава за това на тогавашното му гадже.

През годините Кайли Дженър прави опити да възвърне другарството си с Джордин Уудс, въпреки и да ѝ е мъчно. Двете девойки поддържат връзка понякога, само че по този начин и повече не се отнасят една към друга като към най-близка другарка.

Това обаче явно към този момент се е трансформирало и  и Джордин Уудс са стоплили връзките си, разбираме от Daily Mail, които са разгласили техни фотоси. Двете са били видяни да си потеглят от ресторант в Лос Анджелис, което е първият път, в който са хванати дружно след новината за изневярата на Тристан Томпсън.
 Повече от месец след първите изказвания, че са дружно - сериозна ли е връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе
Колко сериозна е връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Измина месец откогато се заприказва, че са дружно

Е, четири години очевидно са били задоволителни, с цел да може девойките да загърбят предишното и да възстановят другарството си. Дали обаче Клои Кардашиян е приела умерено този изненадващ ход на сестра си Кайли...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР