Приятелството на Андрей и Елизабет в Игри на волята е

...
Приятелството на Андрей и Елизабет в Игри на волята е
Коментари Харесай

Край на приятелството между Андрей и Елизабет от "Игри на волята"?

Приятелството на Андрей и Елизабет в " Игри на волята " е единствено видимо и за пред камерите. Или най-малко за едната страна в тази странна формация, стана ясно от Андрей. 

След като форматът завършил, двамата не са се виждали и не си приказват. А Андрей меко казано хвърля огън и жупел по гимнастичката, която очевидно го е употребила, с цел да стигне по-напред в играта. 

" Не е каквато изглеждаше като държание. Не желая да приказвам с нея и да й чувам оправданията ", съобщи във видео чат той. От него разбрахме, че след отпадането й от шоуто му се е обидила и спряла да си подвига телефона. 

Това подухва на мисълта, че евентуално в някои от идващите епизоди двамата ще се изправят един против различен и е прекомерно евентуално Елизабет да отпадне точно от Андрей. От подсказките му най-малко разбрахме, че не тя печели формата, което е облекчение за феновете, които я намразиха около злобните мнения и задкулистни игрички. 

На клипчето е очевидно, че Андрей е гневен на приятелката си от формата и грубо съжалява, че й е подал ръка и цели три месеца я влачи на гърба си, с цел да оцелее и да бъде измежду финалистите. Припомняме, че Елизабет е в обтегнати връзки и с Красима и Габриела.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР