Приятелството между жените се изучава от десетилетия в областта на

...
Приятелството между жените се изучава от десетилетия в областта на
Коментари Харесай

Най-ценните ползи от женското приятелство

Приятелството сред дамите се учи от десетилетия в региона на обществената и здравна логика на психиката . За разлика от това сред мъжете или смесеното сред двата пола, женското е нещо по-особено.

Приятелството сред дамите в действителност има свое лично равнище на схващане:  сестринство.  Това възприятие поражда, когато дамите, вместо да се конфронтират една с друга, открият, че е доста по-удовлетворяващо да се съюзяват.  Защото обединени, те могат да реализират повече .

Ползите от приятелството между дамите са несравними. Доставят задоволство, усъвършенстват вашето самовъзприятие и метода, по който виждате живота. Освен това, оттатък другарството, солидарността с всички дами е значима.

Добър метод за битка с добре познатата прочувствена празнота е притежаването на обществени взаимоотношения.  В този случай жените са склонни да реагират по друг метод от своите мъже.

Така, когато животът се трансформира в цялостен безпорядък, когато стресът ни удари и страхът ни завладее, дамите търсим приятелство с други дами, с цел да контролираме тези усеща и да реализираме онази утешителна съгласуваност, с което да избягаме от паниките и да разгадаем проблемите.

Жените от своя страна знаем, че приятелките ни не са длъжни да вземат решение проблемите ни. Това не е тяхна функционалност и ние не го търсим. Това, от което се нуждаем, е да се усещаме чути и разбрани.

Разгледайте в нашата изгодите от женското другарство.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР