Приятелските мачове на Левски с руските отбори в Дубай няма

...
Приятелските мачове на Левски с руските отбори в Дубай няма
Коментари Харесай

Голяма част от контролите на Левски остават на тъмно

Приятелските мачове на Левски с съветските тимове в Дубай няма да се предават по малкия екран. Предвиждаше се тези дуели да залегнат в ефира, само че последното решение на уредниците е въпросните дуели да останат " на мрачно ". Това е поради зародилото напрежение по отношение на провеждането на каквито и да е мачове с отбори от Русия въобще.

Днешният първи дуела в Дубай против локалния Ал Насър също няма да бъде наличен телевизионно от последователите на Левски. Това обаче няма нищо общо с съветския проблем. Контролата от 16:30 часа българско време ще се играе на стадион " Ал Мактум " и ще остане без достъп на телевизионни камери по експлицитното гледище на клуба хазаин.
 Жоро Миланов към левскарите: Раздялата е на хартия, тъй като сърцето ми постоянно ще бъде синьо!
Жоро Миланов към левскарите: Раздялата е на хартия, тъй като сърцето ми постоянно ще бъде синьо!

" Роден съм с любовта към клуба и от дете мечтаех да имам привилегията да играя за Левски "

Следващият спаринг на отбора на Станимир Стоилов ще е на 17-и януари, вторник, против ФК Краснодар, а началният час на закрития мач на - JA Sport & Shooting Center в Дубай към момента не е разгласен. Другите дуели, които няма да получат телевизионно покритие са на 22.01 против някогашния отбор на Ивелин Попов Спартак Москва и последната инспекция на лагера в последния ден на януари против Урал Екатеринбург.

Все още от Левски нямат публично мнение на зародилия проблем с брожението измежду част от левскарската общественост, която реагира остро, откакто сините оповестиха публично контролите с съветските отбори. " Не е възможно след поголовно наложените интернационалните наказания към Русия и изваждането на националния и клубните им отбори от всевъзможни надпревари, Левски да организира публични контроли с такива тимове ", е лайтмотива на брожението. От щаба на сините обмислят да замажат конфузната обстановка с разновидности или отборът да играе с жълти гащета, като по този метод екипа символизира знамето на Украйна, или първоначално тима на излезе с транспарант " Не на войната ".

На този стадий другите два мача - с ФК Рига от Латвия на 25-и януари и малайзийския ФК Джохор ще бъдат излъчени по българска телевизия.
 Левски гостува на Ал Насър (Дубай) в контролна среща
Левски започва поредицата си от зимни контролни срещи

" Сините " се изправят против Ал Насър (Дубай)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР