Приятелски, политически и двамата са ми много близки. Много ги

...
Приятелски, политически и двамата са ми много близки. Много ги
Коментари Харесай

Пеевски за Петков и Борисов: Много ги обичам и двамата. Приятелски, политически и двамата са ми много близки

" Приятелски, политически и двамата са ми доста близки. Много ги обичам и двамата ".

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание за Бойко Борисов от ГЕРБ и Кирил Петков от " Продължаваме промяната ", запитан за реакция след изказване на Борисов, че Пеевски водел Петков в кабинета му, Асен Василев и Йордан Цонев са неразделни и ГЕРБ, " Продължаваме промяната - Демократична България " и Движение за права и свободи водят уютни и другарски диалози.

В ревюто си на няколко пъти Пеевски държа да означи, че не харесва мъже в съкровен смисъл: " Мъже не одобрявам. Да се водим някъде звучи малко... Малко взехме да ставаме като гаджета. Предполагам, че хората, които се събираме в кабинета, не харесваме мъже, уповавам се най-малко. Аз не одобрявам. Много е забавно това водене по кабинети. Ние сме всеки ден дружно. Движение за права и свободи е част от това парламентарно болшинство. Виждаме се с Кирил Петков в моя кабинет, аз вървя в неговия. Аз им избавям постоянно нещата, когато има проблем с другите партии ", сподели Пеевски.

Отново повтори, че Движение за права и свободи не желае да взе участие в държавното управление " Денков - Габриел " със свои представители. Каза даже, че министърът на земеделието Кирил Вътев е поканил за зам.-министър народен представител от Движение за права и свободи, само че Пеевски отказал.

Делян Пеевски още веднъж зае позицията на ГЕРБ, че на нея се поставя да оглави Министерството на външните работи след предстоящата през март ротация сред Николай Денков и Мария Габриел на премиерското място: " Продължаваме промяната " би трябвало да го преживее, че са подписали, че няма да получат този министър, не им се поставя ", заключи Пеевски.

 

Инфо: " Дневник "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР