Приятелски футболен мач се проведе в Ново село между юношите

...
Приятелски футболен мач се проведе в Ново село между юношите
Коментари Харесай

Юношите на Славия /Ново село/ победиха с 4:2 Дуло /Видин/

Приятелски футболен мач се организира в Ново село сред юношите на локалния „ Славия “ и „ Дуло “ /Видин/.
Инициативата е излязла от младежите и е отдадена на традицията в навечерието на новоселския събор да се организират такива надпревари. Тази година събор няма да има, само че момчетата направиха организация, организираха тренировки и направиха спортно шоу за най-вече младежката аудитория на стадиона в Ново село. Срещата стана допустима, тъй като откри поддръжката на огромните аграрни производители в селото, разрешението на общинското управление, ентусиазмът на младите футболисти.
Председателят на видинския „ Дуло “ Венцислав Димитров се оказа също с новоселски корени и неговите момчета имаха предпочитание да излязат пред аудитория.
Треньорът на новоселските юноши Мариос Палански бе известен при приключен факт, само че побърза да пристигна на новоселска територия, с цел да дава директиви и да поддържа своите момчета.
Сашко Катин и Серьожа Миланов бяха голмайсторите в новоселския тим като означиха по два гола, а Ивайло и Ради се разписаха за гостите. Няма по какъв начин да не отбележим положителната игра на вратаря Асен Кожухаров – Белячин, който не позволи гол в своята врата през първото полувреме
По-горещо бе за неговия правоприемник Валери, тъй като гостите натиснаха през второто полувреме, а бранителите на новоселския тим се бяха поуморили. Независимо че мачът приключи с резултат 4:2 за домакините, той съумя да избави доста рискови топки за „ Славия “ и да го докара до надвит резултат.
Съдия на срещата бе Траян Миланов, който е състезател на главния тим на „ Славия “ /Ново село/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР