Приятелките на тенис-тандема Янаки Милев и Пьотр Нестеров предупредиха почитателките

...
Приятелките на тенис-тандема Янаки Милев и Пьотр Нестеров предупредиха почитателките
Коментари Харесай

Гаджетата на български тенис звезди ги бранят от фенки на Sofia Open

Приятелките на тенис-тандема Янаки Милев и Пьотр Нестеров предизвестиха почитателките им, че момчетата са заети.

Момичето до Пьотр, която е чужденка, дойде в България особено за Sofia Open и е неразделно до играча, както на корта, по този начин и в залата за конференции.

Под пост във формалната фейсбук страница на Sofia Open 2023 за първата им победа на двойки пък потребителка с профил Sirma G написа „ Чукът е ангажиран “!

След триумфа на Милев - Несторов над посочените за любимци и защитаващи купата си испанци Сервантес и Вега Ервантес, те  разкриха какъв е прякорът им като тандем - Стената (Янаки) и Чука (Пьотр).

Новите им имена след успеха с 6:3, 6:4 провокира лавина от поздравления, най-вече от хубавици.

Янаки описа, че кариерата им с Пьотр не е от 2 седмици, а от години, още от първото издание на тенис шампионата Sofia Open като фен на трибуните. " Мечтаех един ден и аз да вземам участие и се веселя, че това се случи. Искам да кажа на всеки, че когато имаш цел, и се придържаш към нея с дисциплинираност и поредност, тя може да бъде осъществена ", сподели Янаки.

" За мен пътят стартира като спаринг сътрудник, от този момент изминаха 5 години. Благодаря на всички, съдействали ми да съм на корта. Не беше в проекта този шампионат, само че когато разбрахме, че има такава опция, доста се зарадвахме ", съобщи Пьотр.

Двамата с Янаки признаха, че  задачата им е да завоюват шампионата, а рецептата за това е положителните им взаимоотношения отвън корта. 


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР