Приятелката на прокурорския син Васил Михайлов – Боряна, проговори за

...
Приятелката на прокурорския син Васил Михайлов – Боряна, проговори за
Коментари Харесай

„Забраняваше ми всичко, посягаше на майка си и сестра си“: Проговори приятелката на прокурорския син Васил Михайлов

Приятелката на прокурорския наследник Васил Михайлов – Боряна, проговори за издевателството, който, по думите й, е търпяла от него. Тя повдигна завесата и по отношение на изказванията за невярност, които той насочи към нея.

 

„ Никога през живота си не съм изневерявала на Васил Михайлов, връзките ни с него бяха много конфликтни още през цялото време. Мога да кажа, че обичах този човек и по всякакъв начин се пробвах да му покажа верния път и се надявах да се поправи. Конфликтите посред ни се пораждаха от възбраните, които той ми поставяше. Не ми даваше да нося облеклата си, не ми даваше да излизам от вкъщи си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да беседвам със фамилията си. Аз се съгласявах на тези неща, тъй като сносно ме манипулираше, че никой различен не ме обича толкоз колкото той.

 

Васил Михайлов ми е посягал неведнъж, заплашвал е фамилията ми и мен, когато се караме, а по-късно горещо съжаляваше. И аз постоянно му прощавах “, споделя за връзката си с Михайлов Боряна, пред „ Мироглед “.

Според 20-годишното момиче тя завършила взаимоотношенията си с него, когато мярката му за неотклонение била променена от съда. Той обаче показал нейния адрес за изтърпяване на наказването.

 

„ 3 седмици след раздялата ни те щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи в случай че още веднъж го бях позволила “, твърди Боряна.

Освен на нея, Михайлов посягал също и на дребната си сестра и майка си, споделя още Боряна.

 

Прокуратурата ще изиска още веднъж прокурорският наследник от Перник Васил Михайлов да бъде арестуван. Причина за това е ново обвиняване за 4 закани за ликвидиране и нанесен побой над приятелката му. А вчерашният ден в Перник стартира с претърсвания. В дома на Михайлов, където той е под домакински арест, беше осъществен обиск.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР