Приятелката на милиардера Илон Мъск - канадската певица Граймс, има

...
Приятелката на милиардера Илон Мъск - канадската певица Граймс, има
Коментари Харесай

Приятелката на Илон Мъск кара тежка бременност

Приятелката на милиардера Илон Мъск - канадската певица Граймс, има тежка бременност, пишат съветски уеб сайтове, представени от БГНЕС.

Новината, че 31-годишната певица носи шестото дете на Мъск, взриви интернет, като мненията са разнопосочни: някои консуматори изрекоха отрицателни мнения, а в постовете на други се предвижда, че бъдещото бебе може или да избави човечеството, или да унищожи изцяло света, когато порасне.
Граймс разкрива, че е имала затруднения през първия триместър на бременността, само че не посочи елементи. Певицата споделя постове за положението си в Instagram, в които признава, че въобще не е готова за бременността, като даже я назовава „ тестване ".

" Не знам дали бременността е толкоз дискутирана, колкото би трябвало да бъде. Просто не разбрах в какво се замесвам. Макар да е тежко, имам страхотни креативен хрумвания ", написа певицата в последната си обява.
Ексцентричната музикантка прикани своите фенки да споделят опит с бременносттите си, като сподели, че преглежда опцията да стане майка като „ да бе, за какво не, хахаха ".

Илон Мъск и Клер Елиза Бушър, известна като Граймс,имат връзка от май 2018 година И до момента в който Мъск е умел родител с петте си деца от първата си брачна половинка, Граймс няма никакъв опит в сменянето на памперси.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР