Приятелката на масовия стрелец Ромео Нанс е обвинен, че му

...
Приятелката на масовия стрелец Ромео Нанс е обвинен, че му
Коментари Харесай

Приятелката на масовия стрелец Ромео Нанс е обвинен в възпрепятстване на издирването, след като той уби 8, включително майка и 4 братя и сестри

Приятелката на всеобщия стрелец Ромео Нанс е упрекнат, че му е помогнала да избегне ареста, откакто простреля осем души в предградие на Чикаго, в това число майка му, четирима братя и сестри и инцидентен чужд.

Кайли Кливланд-Сингълтън, 21-годишната майка на 3-годишния наследник на Нанс, беше разпитана в понеделник по време на всеобщото търсене, откакто телата бяха открити на голям брой места в Джолиет, заяви Chicago Sun-Times.

„ След разпита на Кливланд-Сингълтън детективите считат, че тя е направила изказвания, с цел да предотврати задържането на обвинения и да попречи на това следствие “, сподели полицията, съгласно вестника.

26-годишният Нанс по-късно беше открит на стотици километри в Тексас, където се простреля, притиснат в ъгъла от ченгета.

Кливланд-Сингълтън беше задържан в сряда и упрекнат по едно обвиняване за възпрепятстване на правораздаването. Тя беше арестувана в пандиза на окръг Уил и трябваше да бъде изправена пред съда в четвъртък сутринта, сподели WLS.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР