Приятелите заемат специално място в сърцето на всеки човек, особено

...
Приятелите заемат специално място в сърцето на всеки човек, особено
Коментари Харесай

Сандра Бълок, Джордж Клуни и тяхното 20-годишно приятелство: Все още се възхищаваме един на друг

Приятелите заемат особено място в сърцето на всеки човек, изключително в случай че с тях ни свързва дългогодишно другарство и почитание. А някои имат шанса да работят с хора, които смятат за другари и това се оказва доста занимателно, а и ползотворно за тях. Точно подобен е казусът с двама от най-обичаните холивудски артисти – Сандра Бълок и Джордж Клуни.

Откога се познават, по какъв начин работят дружно и за какво по този начин и не са станали гаджета – време е да разберем.

Първи триумфи в кариерата

Сандра Бълок е родена на 26 юли 1964 година След няколко второстепенни функции, нейното самопризнание като актриса идва през 1994 година с екшъна „ Скорост “ - филм, по който работи с Киану Рийвс. Критиците харесват кино лентата и Бълок получава доста похвали за осъществяването си. През 1999 година тя към този момент работи дружно с огромни имена като Никол Кидман и Бен Афлек.

Джордж Клуни е роден 3 години по-рано - на 6 май 1961 година Успехът му идва, когато изиграва доктор Рос в медицинския сериал „ Спешно поделение “, от 1994 до 1999 година, дружно със специфични завръщания до 2009 година След това идва първата му огромна холивудска роля през 1996 година в трилъра „ От здрач до зори “. Следват други филми, в които работи дружно с актриси като Мишел Пфайфър и Никол Кидман.

Запознанството

Изненадващо, актьорите се познават доста преди да стартират кариерите им в шоубизнеса. Познанството им датира от времето, когато таман са се дипломирали.

Сандра си спомня, че в деня, когато се срещнали, са били на празненство, а Клуни имитирал Бъди Хакет. Побъбрили си известно време и откакто се опознали, Клуни ѝ оказал помощ да притегли вниманието на човек, който харесвала. Джордж отишъл при момчето и му споделил: „ Ако ти не излезеш с нея, аз ще го направя “. И по този начин Бълок почнала връзка, която траяла 4 години.



Приятели и сътрудници: някои общи планове

За първи път двамата артисти работят дружно през 2013 година във кино лентата „ Гравитация “, режисиран от Алфонсо Куарон. Във кино лентата влизат в функциите на астронавти, блокирани в космоса. Филмът е високо оценен от критиците и номиниран за Оскар, Златен глобус и други В последна сметка лентата печели общо 7 награди Оскар, в това число за най-хубав режисьор.

След това идва планът „ Нашето мото е „ Криза “ “ през 2015 година – филм, който Клуни продуцира. Главната роля била предопределена за самия Клуни, само че когато той схванал, че Сандра се интересувала от плана, решил с възторг да я приспособява за своята другарка.

Припомняйки си прекарването, Сандра споделя, че Клуни работи доста интензивно и постоянно е подготвен да помогне на другите. Тя прибавя, че към артиста постоянно царува същинска наслада, че с него постоянно си прекарва добре, а положителното му въодушевление е заразително. Тя издаде още, че Джордж знае имената на всички членове на екипа, ангажирани във кино лентата.

През 2018 година Сандра изигра основната роля в „ Бандитките на Оушън “, който бе самобитно продължение на хитовата поредност с Джордж Клуни и още куп звезди – „ Бандата на Оушън “. Сюжетът още веднъж се въртеше към изобретателно ооганизиран грабеж, като този път обаче крадците бяха тайфа дами вместо познатите ни обирджии. В комедията Сандра влиза в ролята на сестра на героя на Джордж Клуни и по този начин двамата се свързват професионално за следващ път, макар че Клуни действително не се появява в лентата.

Достатъчно близки, с цел да се майтапят един с различен

Доверието сред двамата артисти е толкоз огромно, че даже могат да се майтапят и да се закачат обществено. В изявление в Лондон Бълок споделя, че Клуни обича да бъде именуван „ двукратно разгласен за най-секси мъж “. „ Като негови другари знаем, че би трябвало да го назоваваме по този начин. Все едно да кажеш „ сър “ или „ госпожо “, ние знаем, че би трябвало да го назоваваме „ двукратно разгласен за най-секси мъж, Джордж Клуни “.

Няколко секунди по-късно журналистът пита Бълок за случай, в който Джодж е я подмамил да скочи в басейн. Актрисата, намигвайки пред камерата, даде обещание, че се пробва да му елементарни и че няма да си отмъщава.



Въпрос за милиони: за какво в никакъв случай не са били гаджета

Много пъти са ги питали дали имат сантиментална връзка, само че истината е, че това просто не се е случвало. Клуни разяснява през 2013 година, че в никакъв случай не би излязъл на сантиментална среща с другар, с който е непосредствен повече от 20 години. Освен това Сандра е имала връзка с негов другар преди, тъй че това би било нарушение на „ приятелския код “.

И въпреки всичко (а може би поради това) двамата не крият другарските си усеща и уважението, което изпитват един към различен. Когато дават изявленията, двамата артисти не пестят комплиментите, които имат един за различен. „ Всеки път, когато сме дружно, е занимателно. Тя е човек, който боготворя, в действителност обичам, доста е занимателно да бъда в една стая с нея. Сигурен съм, че хората допускат, че хората на екрана не са същите, каквито са в реалност, само че Санди е тъкмо такава, каквато е на екрана: необикновено прелестна жена, с която е доста занимателно да прекарвате време. Тя е доста умна и точна. ”

Когато Бълок научила, че ще взе участие в „ Гравитация “ с Клуни, тя споделила: „ Знаех, че ще имам сътрудник и някой, с който ще се усещам удобно, който схваща моите странности и аз разбирам неговите. Някой, който познавам отдавна. "

„ Засичали сме се на разнообразни стадии от живота си и това е следващият от тях. Хубавото е, че в последна сметка към момента се харесваме, към момента се възхищаваме един на различен “, разяснява Бълок в изявление, а Клуни добави: „ И се забавляваме “.

Предстоящи планове

Няма нови общи планове на хоризонта за Сандра и Джордж, само че пътищата им не стопират да се пресичат по някакъв метод. През 2022 година Клуни ще направи премиера в новия филм на режисьора Джон Уотс дружно с Брад Пит. Междувременно Бълок също ще се появи на екрана паралелно с Брад във кино лентата „ Bullet Train “.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР