Приятелите на вашия син или дъщеря ще се впечатлят, ако

...
Приятелите на вашия син или дъщеря ще се впечатлят, ако
Коментари Харесай

Как да се харесате на приятелите на вашия пораснал син или дъщеря?

Приятелите на вашия наследник или щерка ще се впечатлят, в случай че ги предразположите да беседват с вас за нещата, които ги вълнуват


Тънка е границата обаче сред това да им досадите и да им станете забавни, тъй че стъпвайте деликатно. Най-добре е в верния миг да разкажете някаква своя персонална история, която би била любопитна за тях. Изобщо, с цел да влезете в сърцето на един младеж, е належащо първо да разкриете своето сърце оптимално естествено и искрено. Разкажете за някой собствен преподавател или по какъв начин оня хубавец от гимназията ви разруши сърцето, а след това се ожени за най-голямата смотанячка.

Разказвайте с цялото допустимо възприятие за комизъм, само че не и без да споменете по какъв начин сте се чувствали и по какъв начин сте излезли от обстановката

Давайте сигнали по всевъзможен метод, че имате богат и забавен житейски опит, че сте минали през какво ли не и че знаете по какъв начин човек може да прекоси всевъзможни трудности. Приятелите на детето ви няма да ви се разкрият от първия път, имайте самообладание. Спечелването на доверието на младеж е развой и не е наложително да съумеете. Някои от тях просто не обичат да поддържат връзка отвън тесния си кръг и още по-малко с възрастни. Но в случай че спечелите доверието на най-близкия другар на вашето дете и в някоя комплицирана обстановка той каже „ Я да се посъветваме с майка ти или татко ти “, отбелязвате голяма алена точка.

Това ви натоварва и с отговорност да дадете в действителност верните рекомендации. Но пък ви издига неимоверно в очите на личния ви правоприемник – родителите му са в действителност готини, щом приятелите му считат по този начин.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР