Приятели? Страхотни са. Семейства? Обичаме ги. Но понякога се нуждаете

...
Приятели? Страхотни са. Семейства? Обичаме ги. Но понякога се нуждаете
Коментари Харесай

10 неща, които да направите, ако искате да останете насаме със себе си

Приятели? Страхотни са. Семейства? Обичаме ги. Но от време на време се нуждаете от малко време. Прекарването на време със себе си Ви дава опция да презаредите батериите си, да извършите всичко, което желаете да извършите, и да научите по какъв начин да станете по-независими и независими. Наред с тези преимущества, прекарването на време сами може да укрепи въображението и творчеството Ви.
Независимо дали сте добре осведомени със соловите изяви или сте религиозен екстроверт, ето Ви 10 занимателни неща, които можете да извършите сами.
1. Отидете на кино
Ако се притеснявате да отидете независимо на място, където множеството хора ще бъдат по двойки, киното е ужасно място, от което да започнете, защото е супер мрачно и анонимно, и не е нужно да споделяте пуканките си. Бонус: не би трябвало да убеждавате никого да излезе с Вас.
2. Станете доброволец
Отделете време да помагате на хора, които не са толкоз щастливи, колкото и вие. Проверете мрежа за ангажиране на доброволци, която може да ви помогне да откриете разнообразни благоприятни условия.
3. Тичайте
Основната идея е сходна на медитацията или потреблението на фокусирано внимание за понижаване на напрежението, възстановяване на съня и повишение на фокуса и творчеството. За да го пробвате, отидете да потичате, както нормално бихте създали, само че направете съгласувани старания, с цел да изчистите мозъка си и да се концентрирайте върху дишането си. Можете да бягате без слушалки и да бъдете изцяло сами с мислите си или да слушате успокояваща музика.
4. Отидете на вечеря в обичан ресторант
Първо, няма никакъв напън да говорите, което значи, че можете просто да се отпуснете и да се насладите на вечерята си. Второ, в действителност можете да се концентрирайте върху храненето деликатно - да дъвчете и да се наслаждавате на това, което е на чинията. Трето: хората гледат.
5. Отдайте се на грижа за себе си
Няма нищо по-хубаво от СПА ден, в който се отпускате и се отдавате напълно на грижа за себе си. Пуснете си релаксираща музика, направете си маска на лицето и косата и се погрижете за ноктите си. Ще есе почувствате ужасно.
6. Започнете да учите нов език
Ползите от това са три. Първо, проучването на нов език подтиква мозъка Ви по един в действителност здравословен метод. Второ - и ненапълно незадълбочено - готино е и културно да можеш да приказваш повече от един език. И трето, това е идеалното опрощение да се възнаградите с пътешестване до страната, чийто език изучавате, откакто достигнете несъмнено равнище на притежаване.
7. Сгответе си изискана вечеря
Извадете най-красивата си готварска книга - или прегледайте уебсайт, който е изпълнен с вкусни варианти - и изберете ядене, което наподобява необикновено, само че нормално можете да го приготвите, тъй като сте прекомерно ангажирани. След това отидете в магазин за хранителни артикули, сложете обичания си плейлист и се заемете с работата. Ако се окаже ужасно, ще бъдете горди със себе си. Ако не, постоянно може да си поръчате индийско.
8. Медитирайте
Медитацията е обвързвана със доста понижаване на кръвното налягане. Красотата на медитацията е, че тя може да бъде направена на всички места - когато и да е. За да започнете, просто имате потребност от отпускаща музика и успокоение. Опитайте се да изгоните всички мисли от мозъка си и ще се почувствате доста по-спокойни.
9. Подредете дома си
ОК, тъй че знаем, че това не е занимателно за някои хора, само че в случай че сте човек, който намира наслада в подреждането и реорганизирането, това е превъзходен метод да релаксирате. Бонус: ще се почувствате презаредени с сила, когато изчистите пространството в дома си от всички неща, които не Ви трябват.
10. Изключете телефона си
Толкова освежаващо е да прекарате даже единствено един час без чат, известия, мейли и Инстаграм. Опитайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР