Приятели!!! Срещу мен започва институционална репресия от Прокуратурата и Полицията

...
Приятели!!! Срещу мен започва институционална репресия от Прокуратурата и Полицията
Коментари Харесай

Журналист: Срещу мен започва институционална репресия от Прокуратурата и Полицията

Приятели!!! Срещу мен стартира институционална принуда от Прокуратурата и Полицията на Иван Гешев, Бойко Борисов и Делян Пеевски! След минути влизам в постройката на РПУ-Поморие при проверяващ служител на реда Чалъков на разпит, към този момент като очевидец по към този момент формирано досъдебно произвеждане по член 325 от Наказателен кодекс. Но то е против мен, тъй като в това време прокуратурата е назначила Съдебно-психиатрична експертиза, с която да бъде открито дали мога да нося наказателна отговорност!
Целта им: " Или в Психиатрията, или в Затвора - избирай! ".

Цената на свободата е висока. Цената да приказвам и пиша истината, която заплащам всеки ден, ми коства доста, само че аз няма да се откажа от ракурса в живота, който устремено съм поел. Няма да мълча!

Определям протичащото се като мръсна Свинска офанзива на Статуквото, на Мафиотско-олигархичния модел, който ръководи страната и обезкървява българския народ, сложил го на колене пред наложения диктаторски режим в България с узурпиране на властта. Това е удар против Свободата на словото, Демокрацията и персонално върху мен, с цел да прекратя журналистическата си активност.

Не им стига да ме мачкат финансово, отблъсквайки рекламодатели от моята медия Liberta.bg посредством " предизвестия " за инспекции, само че прибягват и до крайни ограничения! Искат изцяло да запушат устата ми и обществено да ме дискредитират! За тях свободомислещите публицисти са смъртни врагове!

Полиция и Прокуратура не проверяват кои ме пребиха през 2016 година и кои ме следяха през февруари на 2020 година Дори дежурен служител на реда не реагира, когато бях гонен пред очите му от непознато лице сред колите на блока, в който пребивавам, не му изиска и документите за инспекция!!!…
Всичко е ясно – държавна поръчка!

Нека напомня - през 2016 година против мен се извърши нападение. Бях наблюдаван, причакан и пребит до дома си от маскирани наркоразпространители, очевидци на Министерство на вътрешните работи и Прокуратура по разнообразни каузи. Вследствие на ударите, единствено и само в главата, бях обезобразен, със строшено лице - строшен череп, нос, челюст, скули... Едва оживях! Претърпях интервенция... Възстановявах се повече от година.

До момента, към този момент сме 2020 година, Министерство на вътрешните работи и Прокуратура не са разкрили и не търсят причинителите и поръчителя на жестокото престъпно действие - политическа поръчка, предизвикана от журналистическата ми работа. А всички в град Поморие, в това число и аз, знаят кои са те.

В началото на месец февруари 2020 година против мен се упражни опит за второ нападение, който бе осуетен от съпътстващите ме лица. Полицията абдикира от функционалностите си!
След като подадох сигнали на 112 и пуснах тъжба, вместо да ме защитят, Полиция и Прокуратура в симбиоза, като проведена незаконна група на комунистическите служби, се пробваха да ме изкарат душевен нездравословен.

Бях изведен от вкъщи си в Поморие с машинация от служители на реда под предлог – да различавам хипотетични лица по фотоси в постройката на ОДМВР-Бургас, които са ме следяли. Вместо това бях заведен от шефа на РПУ-Несебър Кирязов (и други полицейски служители) в Центъра за психологично здраве в Бургас, където бях наложително настанен за 24 часа под наблюдаване. След приключването на мярката бях освободен, защото експертите установяваха, че при мен не е налице психическо заболяване, а ПТС - посттравматичен стрес (прилагам част от епикризата).

Пояснявам, че ПТС може да се задейства, когато нещо ви подсети за първичното травматично събитие – звук, изображение, лица, познати дейности (следене) и така нататък През януари на 2016 година единствено споделих пред родственици и другари, че съм наблюдаван, без да взема други ограничения. И на 14.01.2016 година вечерта бях пребит, изпочупен, с комоцио, в безсъзнание... През 2020 година, когато открих, че още веднъж ме наблюдават, към този момент потърсих подпомагане от полицията, с цел да бъде предотвратено второ нападение. И държавните управляващи и органи се пробваха да ме изкарат вманиачен! След като не съумяха, в този момент желаят да ме трансфорат в нарушител посредством скалъпени обвинявания и подвластни очевидци!

Наближават избори и Държавната мафия, кръвожадният Октопод, спуснал пипалата си във всички институции и управляващи, се пробва по всякакъв начин да заглуши всяко свободно островче, всеки сериозен глас.

Сега би трябвало да сме обединени и сплотени повече отвсякога - за България, за орисите ни, за бъдещите генерации, за Истината и за Свободата!

Постът ми е осведомителен, с цел да не се чудите: " Защо това се случва? ", когато стартира очернящата, дискредитираща ме клеветническа акция в жълто-кафявите електронни и хартиени парцали, обслужващи властта в България.

Журналистът Стоян Тончев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР